Galatasaray'a Almanya'dan transfer! Menajeri açıkladı!

Süper Lig ekibi Galatasaray, transfer hamlesine başladı. Takıma orta saha oyuncusu transfer etmek isteyen Cimbom, Stuttgart'tan Orel Mangala'yı kiralıyor.

Galatasaray'a Almanya'dan transfer! Menajeri açıkladı!

Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi yaşandı.

GALATASARAY, OREL MANGALA'YI İSTİYOR

Ajansspor'un haberine göre; Galatasaray, Stuttgart'ın genç yıldızı Orel Mangala'yı kiralamak için resmi girişimlere başladı.

23 yaşındaki önlibero oyuncusu ile görüşmeler olumlu yönde ilerliyor. 

MENAHERİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Öte yandan Mangala'nın menajeri Mehmet Eser, Sportcell'e açıklamalarda bulundu.

Mehmet Eser, yaptığı açıklamada; "Galatasaray oyuncuyla kiralık + satın alma opsiyonlu ilgileniyor. Orel Mangala da Türkiye'de oynamaya sicak bakıyor, transfer sonuçlanabilir. Mangala'ya Türkiye'den başka bir takımın ilgisi yok." ifadelerini kullandı.

OREL MANGALA KİMDİR?

Belçika'nın Brüksel kentinde 8 Mar 1998 yılında dünyaya gelen Mangala, 23 yaşında ve önlibero olarak Almanya Bundesliga ekibi Stuttgart forması giyiyor. Belçika ve Kongo vatandaşlığı olan Mangala, Belçika milli takımının alt yaşlarında forma giydi. 

Bu sezon 16 karşılaşmada görev alan Mangala, 1 gol ve 2 asist katkısı sağladı. Daha önce Dortmund U19 forması, Hamburg ve Anderlecht forması giyen 23 yaşındaki Belçikalı, 2019 yılından bu yana düzenli olarak Stuttgart forması giyiyor.

2017 yılında Alman ekibine transfer olan Orel Mangala'nın sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Genç oyuncunun güncel değeri ise 20 milyon euro olarak gözüküyor.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2022, 01:41
YORUM EKLE