Galatasaray'a kaleci transferini Muslera yapıyor!

Galatasaray'da sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kalan Fernando Muslera, vatandaşı Kevin Emiliano Dawson'u önerdi.

Galatasaray'a kaleci transferini Muslera yapıyor!

Galatasaray, milli takımda Fernando Muslera’nın yedeği olan Kevin Emiliano Dawson’u gündemine aldı. Uruguay’da Penerol kalesini koruyan 29 yaşındaki eldivenin 6 aylığına kiralanması için sarı-kırmızılılar çalışma başlattı.

MUSLERA, DAWSON'U ÖNERDİ

Cim-Bom’un bu hamlesinde Muslera’nın da etkili olduğu iddia edildi. Muslera’nın yokluğunda milli takımdaki yedeği Dawson’un 6 aylığına kiralanmasının en uygun yol olduğu fikri ön plana çıktı.

GELECEK SEZON YENİDEN MUSLERA 

Bu hamleyle 1 numara problemini çözmek isteyen sarı-kırmızılılar, hem Süper Lig hem de UEFA Avrupa Ligi’ni riske etmek istemediği bildirildi.

İKNA EDECEK

Muslera’nın da vatandaşının ikna olmasında etkili rol oynayacağı belirtildi. Muslera ise gelecek iki sezon tekrar kaleyi devralacak.

"BELKİ DAHA FAZLA"

Sözleşmesi altı aylık fesih edilmesi planlanan Muslera, ayrılık iddiaları için ise "2024’e kadar kalmak için ne güzel bir ülke. Ve kim bilir, belki daha fazla" dedi.

SİVAS MAÇINDA SEZONU KAPATTI 

Süper Lig'in ilk yarısında oynanan Sivasspor maçında takım arkadaşı Christian Luyindama ile çarpışan Fernando Muslera çok ciddi bir sakatlık yaşadı. Tecrübeli file bekçisinin yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapattığı öğrenildi.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2022, 22:02
YORUM EKLE