Galatasaray'a tur hediyesi transferi! Randevu alındı!

UEFA Avrupa Ligi'nde Gruptan çıkmayı garantileyen Galatasaray, gruptaki son maçında Lazio deplasmanında liderlik için sahaya çıkacak.

Galatasaray'a tur hediyesi transferi! Randevu alındı!

Cimbom grubunu lider bitirmesi halinde UEFA Avrupa Ligi'nde direkt olarak son 16'ya kalacak. Bir yandan transfer çalışmalarını da sürdüren sarı-kırmızılılar Gedson Fernandes transferi için girişimlerini sıklaştırdı. Portekizli yıldız için 8 milyon Euro bütçe ayıran Galatasaray, devre arasında Gedson Fernandes'i kadrosuna katmak istiyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya'yı 4-2 yenerek 2. turu garantileyen Galatasaray şu ana kadar 16 milyon Euro gelire hak kazandı. Devre arasında kadroyu güçlendirmek isteyen Fatih Terim'in raporu üzerinde çalışan yönetim, Gedson Fernandes'i bu kez bitirmek için atağa kalktı.

FERNANDES İÇİN 8 MİLYON EURO'LUK BÜTÇE

Takvim'in haberine göre; elde edilen gelirin bir kısmını transferde kullanma kararı alan Sarı-Kırmızılılar'ın Portekizli futbolcu için 8 milyon Euro bütçe ayırdığı ortaya çıktı.

RANDEVU ALINDI

İddialara göre yönetim, Benfica'dan randevu aldı. Kısa süre içinde Benfica ile masaya oturması beklenen yönetimin resmi teklifini ileteceği öğrenildi. Gedson'un da Galatasaray'a gitme konusunda Portekiz kulübünden kolaylık isteyeceği öğrenildi.

ASSUNÇAO'NUN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLECEK

Sezon başında ısrarla yıldız futbolcuyu bırakmayan Benfica'nın artık ayrılık formülüne daha sıcak baktığı ifade ediliyor. Eğer Gedson transeferi bitirilirse Assunçao'nun sözleşmesi feshedilecek.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2021, 09:36
YORUM EKLE