Galatasaray'da 3 ismin bileti kesildi!

Galatasaray'da gözler transfere çevrildi. Takımdan kimlerin gönderileceği merak ediliyordu. Fatih Terim'in biletlerini kestiği oyuncular netleşti.

Galatasaray'da 3 ismin bileti kesildi!

Fatim Terim, teknik ekibin ve yabancı kontenjanı nedeniyle bazı oyuncular takımdan gönderilecek. Galatasaray'da diğer yandan ara transfer dönemi için kollar sıvandı.

Galatasaray'da bu sezon istenilen performansı gösteremeyen Yedlin ve Luyindama'ya yol gözüktü. Yeni transfer için kollar sıvanırken yabancı kontenjanı en büyük sorun.

2 İSİMDEN KULÜP BULMALARI İSTENDİ, 1 İSİM FESHEDİLİYOR

Sabah'ın haberine göre; Gustavo Assunçao'nun sözleşmesini feshetmeye hazırlanan yönetim, Luyindama ile Yedlin'den kulüp bulmalarını istedi. Kongolu stopere Belçika'dan talipler var

Ara transfer döneminde orta saha, kanat ve forvet takviyesi yapmayı planlayan Galatasaray, dolu olan yabancı kontenjanını boşaltmak zorunda.

3 OYUNCU DA GÖZDEN ÇIKARILDI

Gustavo Assunçao'nun sözleşmesini feshetmeye hazırlanan sarı-kırmızılı kulüp, performansı yeterli bulunmayan Christian Luyindama ve DeAndre Yedlin'i de gözden çıkardı.

BELÇİKA'YA GİDECEK

Luyindama'nın sözleşmesini uzatan Galatasaray, yıldız stoperi Belçika'ya göndermeyi planlıyor. Luyindama'nın kiralık sözleşmesine satın alma opsiyonu da koyulacak.

TALİPLERİ VAR

Antwerp başta olmak üzere talipleri olan 27 yaşındaki oyuncu için G.Saray zorunlu satın alma opsiyonu isterken, Belçika takımları ise buna şimdilik yanaşmıyor. Nelsson-Marcao ikilisinin ikinci yarıda alternatifi de Alpaslan Öztürk olacak.

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2021, 19:47
YORUM EKLE