Galatasaray'da 7 ayrılık! Başakşehir ile anlaştı!

Galatasaray'da büyük bir operasyona imza atılıyor. Sarı-kırmızılı takımda tam 7 ayrılık birden yaşanacağı öğrenildi.

Galatasaray'da 7 ayrılık! Başakşehir ile anlaştı!

UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu namağlup lider tamamlayan Galatasaray, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda ise hayal kırıklığıyla dolu bir ilk yarı geçirdi. Sarı-kırmızılı takımda Başkan Burak Elmas ve Teknik Direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda 7 ismin bileti kesildi. Galatasaray'ın devre arasında yollarını ayıracağı 7 isim belli oldu. İşte Fatih Terim ve Burak Elmas'ın sarı-kırmızılı takımın planları dahilinde görmediği o isimler...

SÜPER LİG'DE 7 MAÇ SONRA GALİP 

Galatasaray'da Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısı oldukça kötü geçti. Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe derbisiyle birlikte başladığı kazanamama serisini Antalyaspor maçında noktaladı. Galatasaray bu süreçte tam 7 mücadelede 3 puana hasret kaldı.

KUPADA BÜYÜK ŞOK 

Sarı-kırmızılılar adına yurt içinde geçen kabus gibi süreç Denizlispor karşılaşmasında da devam etti. Denizlispor karşısında üstünlüğü 90+8'de kaybeden Galatasaray, uzatmalarda da rakibini geçemedi. Seri penaltı atışları sonunda sarı-kırmızılılar kendi evinde Spor Toto 1. Lig ekibine elendi.

BAŞARI AVRUPA'DA GELDİ 

Galatasaray'da sezon başında kurulan genç ve başarıya aç kadro Avrupa'da ise bambaşka bir istekle sahadaydı. Sarı-kırmızılılar; Marsilya, Lazio ve Lokomotiv Moskova'nın yer aldığı zorlu grubu namağlup lider tamamladı. Galatasaray, ligin ikinci yarısında UEFA Avrupa Ligi macerasına devam edecek.

ÇOK SAYIDA İSİMLE VEDALAŞILACAK 

Galatasaray’da yönetim bir taraftan devre arasında yapılacak takviyelerle ilgili yoğun çalışmalarını sürürken, diğer taraftan da teknik heyet ile yapılan görüşmelerle beraber bekleneni veremeyen çok sayıda isimle yollarını ayıracak.

TAM 7 AYRILIK BİRDEN 

Hem performans olarak düşük kalan hem de yüksek maaşları nedeniyle bütçede sıkıntı yaratan isimlerden Feghouli, Ryan Babel, Luyindama, Yedlin, Assunçao, Fatih Öztürk ve Aytaç Kara ile yolların ayrılması planlanıyor.

YENİ TRANSFERLER İÇİN YER AÇILACAK 

Cim-Bom bu operasyonla hem kasasını dolduracak hem de yeni transferler için yer açacak. İşte bu futbolcularla ilgili son durum:

FEGHOULI, BAŞAKŞEHİR YOLUNDA 

Sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Medipol Başakşehir’le prensipte anlaştı. Galatasaray yarım sezon için ödeyeceği 1 milyon 925 bin euro ile beraber bonuslardan kurtulacak. İmzaların kısa sürede atılması bekleniyor

BABEL'İN HEDEFİ MLS YA DA ÇİN 

Sezon sonu sözleşmesi sona eriyor. Tecrübeli futbolcu MLS ya da Çin’e gitmeyi planlıyor. Yolların ayrılması halinde Galatasaray, ikinci yarıda futbolcuya ödeyeceği 1 milyon euro kasada kalacak.

LUYINDAMA'YA ANTWERP TALİP 

Belçika ekibi Royal Antwerp tecrübeli stoper için satın alma opsiyonuyla kiralama teklifinde bulundu. Demokratik Kongolu futbolcunun gidişine kesin gözüyle bakılıyor.

YEDLIN'DE İLK SEÇENEK ABD 

Teknik kadro üzerini çizdi. ABD’li sağbekin ülkesine gitmesi ilk seçenek gibi görünüyor. Galatasaray bonservis geliri yerine oyuncuya ödeyeceği ücretten kurtulmak istiyor.

ASSUNCAO, FAMALICAO'YA DÖNECEK 

Transferin son günü kiralanan Brezilyalı futbolcu ile yollar kesin olarak ayrılacak. Oyuncunun Famalicao’ya dönmesi bekleniyor.

FATİH ÖZTÜRK'E ADANA DEMİRSPOR TALİP 

Tecrübeli kaleciye Adana Demirspor talip oldu. Bu transferin gerçekleşmesi için küçük pürüzlerin kaldığı öğrenildi.

AYTAÇ'A İLGİ SÜPER LİG'DEN 

Öznur Kablo Yeni Malatya ve Adana Demirspor tarafından istenen tecrübeli oyuncunun gidişine teknik heyetten onay çıktı.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2022, 11:11
YORUM EKLE