Galatasaray'da ayrılık! Bir dönem kapanıyor!

Galatasaray'da başkan Burak Elmas, Campos ve Sensibile, İzmir dönüşünde bir araya gelerek, gelecek sezonun planlamasını konuşacak.

Galatasaray'da ayrılık! Bir dönem kapanıyor!

Galatasaray 'ın kaderi büyük ölçüde Göztepe maçı sonrası çizilecek. Başkan Burak Elmas, sportif danışman Luis Campos ve sportif direktör Pasquale Sensibile, İzmir dönüşünde bir araya gelerek, üçlü zirve gerçekleştirecek.

RADİKAL KARARLAR ALINACAK

Teknik direktör Domenec Torrent'in raporu doğrultusunda bir araya gelecek olan yönetimin, radikal kararlara imza atması bekleniyor.

Şimdiden gündemde önemli maddeler var. İç ve dış transfer konusunda kritik adımlar için hazırlık yapılıyor.

KESENİN AĞZI ALINACAK

Campos ve Sensibile'nin tavsiye ettiği 40 futbolcudan 12'si için girişimlerde bulunan Sarı-Kırmızılılar, sadece yerli değil, genç yabancı yetenekler konusunda da kesenin ağzını açacak.

FEGHOULI VE BABEL'LE YOLLAR AYRILIYOR

Ancak ilk olarak iç transferde bir operasyon planlanıyor. Çünkü hedef, maaş bütçesini 30 milyon euro seviyesine düşürmek.  

7 MİLYON EURO'LUK TASARRAUF

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve takımın en çok kazanan oyuncularının başında gelen Feghouli ile Babel'e yeni kontrat teklif edilmeyecek. Bu iki oyuncudan yıllık yaklaşık 7 milyon euroluk bir tasarruf sağlanacak.

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2022, 00:06
YORUM EKLE