Galatasaray'da büyük şok! "Bile bile transfer edilmişler"

Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent, Aytaç Kara ve Gustavo Assunçao transferiyle ilgili Fatih Terim'i suçladı. Torrent, yapılan transferlerin gereksizliğinden dem vururken en çok dikkati Aytaç Kara sözleri çekti.

Galatasaray'da büyük şok! "Bile bile transfer edilmişler"

Galatasaray'da teknik direktörü Domenec Torrent, sezon başında Fatih Terim tarafından yapılan transferlere sert tepki gösterdi.

AYTAÇ KARA VE ASSUNÇAO SÖZLERİ

Yayıncı kuruluşa verdiği demeçte de, "Bu takımı biz kurmadık" diyerek tepkisini dile getirdi. Torrent, Aytaç Kara ve Gustavo Assunçao transferleriyle ilgili ağır sözler söyledi.

Katalan teknik adamın bu konudaki fikirlerini daha önce Başkan Elmas ve danışman Luis Campos'la da paylaştığı öğrenildi.

SADECE İKİ İSİM OLUMLU

Torrent'in; Nelsson ve biraz da geleceğe yatırım olarak düşünülen Barış Alper dışında transfer edilen isimlerin hiçbirisinin Galatasaray'a katkı sağlayamayacağını rapor halinde yönetime sunduğu ortaya çıktı.

"İNANILIR GİBİ DEĞİL"

Katalan teknik adamın Boey, Alpaslan ve Morutan'ı tamamen sildiği, raporunu hazırlarken Gustavo Assunçao ve Aytaç'a dikkat çekerek, 'Oynayamayacakları bile bile bazı oyuncular nasıl alınmış? İnanılır gibi değil' dediği belirtildi.

CAMPOS'TAN DA ELEŞTİRİ

Bu arada Luis Campos da, İstanbul'a geldiği ilk dönemde hazırladığı rapora, "Socut ekibini acilen değiştirin. Boey, Morutan ve Cicaldau'nun transferlerini anlamlandırmadım. Transfer için herhangi doğru bir veri yok" yazmıştı.

Kaynak: Akşam

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2022, 02:46
YORUM EKLE