Galatasaray'da can sıkan haber! Vertigo hastalığına yakalandı!

Galatasaray'da forma şansı bulamayan kaleci Fatih Öztürk'ün Vertigo hastalığına yakalandığı öğrenildi. Bu hastalığın tecrübeli kalecinin futbol hayatına bir etkisi olup olmayacağı tedavi sonrası belli olacak.

Galatasaray'da can sıkan haber! Vertigo hastalığına yakalandı!

Galatasaray'da Tuzlaspor maçında oyına girdikten sonra baş dönmesi sonrası oyundan geri çıkan Fatih Öztürk'ün durumu belli oldu.

CAN SIKAN HABER

Galatasaray'da bu kez de 35 yaşındaki kalecisi Fatih Öztürk'ten can sıkan bir hastalık haberi geldi.

VERTİGO'YA YAKALANDI

Vole'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Galatasaray'ın deneyimli kalecisi Fatih Öztürk, Vertigo hastalığına yakalandı.

KAMP KADROSUNDAN ÇIKARILABİLİR

Gelen bu haber sonrası 35 yaşındaki tecrübeli eldivenin sarı-kırmızılıların Antalya Kampı kadrosundan çıkarılması gündeme geldi.

1 HAFTA TEDAVİ GÖRECEK 

Ajansspor'un elde ettiği bilgilere göre ise Fatih Öztürk, bir hafta tedavi görecek. Pazartesi günü ise çalışmalara başlaması bekleniyor.

VERGİTO HASTALIĞI NEDİR? 

Vertigo, sizin veya gördüklerinizin döndüğünü hissetmenize yol açan bir histir. Sıklıkla bulantı, kusma ve denge kaybı bu duruma eşlik edebilir. Vertigo genellikle baş dönmesi olarak adlandırılmaktadır. Ancak gerçekte her baş dönmesi vertigo değildir. Vertigoda ataklar belli belirsiz olabileceği gibi, kişinin günlük işlerini yapmasına engel olacak kadar şiddetli de olabilir.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2022, 17:48
YORUM EKLE