Galatasaray'da çok üzücü haber! Tesislerden ayrılıp ülkesine gitti

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'na gelen kötü haber sonrası, bir de Mostafa Mohamed krizi yaşanıyor. Mısır basınında yer alan bilgilere göre Mostafa Mohamed'in dedesi, vefat etti. Mohamed, haber almasının ardından Karagümrük maçı öncesi yapılan takım toplantısına katılmadı ve tesisleri terk etti.

Galatasaray'da çok üzücü haber! Tesislerden ayrılıp ülkesine gitti

Galatasaray'da kara bulutlar dağılmıyor... Fatih Karagümrük maçı sonrası Kerem Aktürkoğlu, babaannesinin vefat haberini almış ve yıkılmıştı. Kerem'in ardından bir kötü haber daha geldi.

Mısır basınında yer alan bilgilere göre Galatasaray'da, Mostafa Mohamed'in de dedesi vefat etti. Haberde, Mohamed'in haber almasının ardından şoka girdiği ve kriz geçirdiği ifade edildi.

TAKIM TOPLANTISINA KATILMADI

Galatasaray'ın Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup ettiği maç kadrosuna yer almayan Mostafa Mohamed'in, maç toplantısına katılmadığı ve haberi almasının ardından tesisleri terk ettiği bildirildi.

MISIR'A DÖNDÜ

Öte yandan Mohamed'in bu gelişmelerin ardından cenaze işlemleri için Mısır'a döndüğü bilgisine yer verildi. Fenerbahçe de Mohamed sakatlığı nedeniyle yer almayacaktı.

Galatasaraylı Mostafa Mohamed'i yıkan ölüm haberi! Tesisleri terk etti

ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

Mısır Milli Takımı'ndan ve Zamalek'ten arkadaşlarının Mostafa Mohamed'in yanında olduğu ve oyuncuya çokça telefon, mesaj geldiği ifade edildi.

Kaynak: Fotomaç

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2022, 10:14
YORUM EKLE