Galatasaray'da Elneny ile anlaşma sağlandı iddiası! Anlaşma detayını açıkladılar!

Galatasaray, orta saha transferinde sona yaklaştı. Yıldız futbolcu Mohamed Elneny'nin önce 6 aylığına kiralanacağı ve ardından bonservisiyle Galatasaray'a imza atacağı iddia edildi.

Galatasaray'da Elneny ile anlaşma sağlandı iddiası! Anlaşma detayını açıkladılar!

Todofichajes'te yer alan habere göre Galatasaray ve Arsenal kulüpler, Mısırlı orta saha Muhammed Elneny'nin transferi için prensip anlaşmasına vardı. Mikel Arteta'nın geçtiğimiz sezondan beri kadroda düşünmediği Elneny'nin de Galatasaray'da oynama fikrine sıcak baktığı vurgulandı.

ÖNCE KİRALIK, SONRA BONSERVİSİYLE... 

Fanatik'in derlediği haberegöre; Galatasaray'ın Elneny'yi önce 6 aylığına kiralayacağı iddia edilirken sezon sonunda Arsenal ile sözleşmesinin bitmesiyle birlikte bonservisiyle kadrosuna dahil etmeyi planladığı aktarıldı.

KİRALAMA BEDELİ ÖDENMEYECEK 

Sarı Kırmızılıların, Elneny için Arsenal'e kiralama bedeli ödemeyeceği ifade edilirken oyuncunun 6 aylık ödemesini gerçekleştireceği iddia edildi. Galatasaray'ın Elneny'ye 6 aylık için 1 milyon 250 bin Euro ödeyeceği bonservisiyle kadrosuna katması halinde yıllık ücretinin 2.2 milyon Euro olacağı vurgulandı.

BEKLENENDEN ERKEN GELEBİLİR 

Haberde Elneny'nin Arsenal'den ayrılmak için gün saydığı ve beklenenden erken bir tarihte İstanbul'a gelerek Galatasaray'la antrenmanlara başlayabileceği vurgulandı. Arsenal kulüp yönetiminin böyle bir isteğe izin verebileceği iddia edildi.

PİYASA DEĞERİ 10 MİLYON EURO 

2019-2020 sezonunda Beşiktaş'ta forma giyen başarılı futbolcunun Arsenal ile sözleşmesi bu sezonun sonunda sona erecek. Transfermarkt verilerine göre Elneny'nin piyasa değeri ise 10 milyon Euro...

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2021, 23:33
YORUM EKLE