Galatasaray'da endişe! En az 3 maç yoklar!

UEFA Avrupa Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda mücadele eden Galatasaray'da büyük bir panik havası oluştu. Sarı-kırmızılılarda Mbaye Diagne, Mostafa Mohamed ve Sofiane Feghouli'nin durumu devre arasında takıma yeni bir transfer yapılmasını gerekli kıldı

Galatasaray'da endişe! En az 3 maç yoklar!

Galatasaray’ı Afrika Uluslar Kupası endişesi sardı. 9 Ocak 2022 tarihinde başlayacak ve 6 Şubat 2022’de oynanacak final maçıyla son bulacak olan Afrika Uluslar Kupası, sarı-kırmızılıları düşündürüyor.

EN AZ 3 MAÇI KAÇIRACAK 

Galatasaray’da Mostafa Mohamed Mısır, Mbaye Diagne Senegal ve Sofiane Feghouli Cezayir tarafından milli davet almaları halinde ligin ikinci yarısındaki en az 3 maçı kaçıracak.

TAKVİYEYE KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR 

Bu durum özellikle hücum hattında sarı-kırmızılıların işini zorlaştıracak. Fatih Terim ve ekibi, Halil Dervişoğlu’nun alternatifsiz kalacağı forvet bölgesinde buna göre önlemlerini alacak. Hücum hattına takviyeye kesin gözüyle bakılıyor.

ELNENY DE BİR KAÇ HAFTA YERİNİ ALAMAYACAK 

Galatasaray’da 6 numara için gündemde olan Mohamed Elneny de yine Afrika Uluslar Kupası’nda büyük olasılıkla Mısır Milli Takımı’ndaki yerini alacak. Transferi gerçekleşme ihtimali yüksek bu ismin bir kaç hafta yeni takımındaki yerini alamayacağı anlamına geliyor.

MOSTAFA FORMAYI BIRAKMADI 

Mısır Milli Takımı'nın son dönemde santrafor pozisyonunun değişilmezi haline gelen Mostafa Mohamed bu sezon Galatasaray formasıyla 20 maçta süre aldı. 23 yaşındaki santrafor bu sezon 4 gol ve 1 asistle oynadı.

DIAGNE SKORA KATKI VERDİ 

Sarı-kırmızılıların 30 yaşındaki Senegalli forveti Mbaye Diagne bu sezon 16 resmi karşılaşmada şans buldu. Tecrübeli futbolcu bu maçlarda rakip fileleri 3 kez havalandırdı. Senegalli santrafor aynı süre içerisinde 2 asist yaptı.

FEGHOULI ATTI, ATTIRDI 

Galatasaray'ın Cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli ise bu sezon 15 resmi mücadelede forma şansı buldu. Tecrübeli santarfor bu karşılaşmadarda 3 gol attı. Feghouli aynı zamanda 1 asist katkısı verdi. (Milliyet)

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2021, 02:18
YORUM EKLE