Galatasaray'da iki güzel haber birden!

Galatasaray'da Hatayspor maçının hazırlıkları devam ederken Taylan Antalyalı ve Omar Elabdellaoui'den güzel haber geldi.

Galatasaray'da iki güzel haber birden!

Galatasaray, Süper Lig’in 21. haftasında Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından pas ve top kapma çalışması yapıldı. Baskı ve baskıya karşı topla çıkma çalışmasının ardından hücum organizasyonları üzerinde duruldu.

TAYLAN VE OMAR, TAKIMLA BİRLİKTE ÇALIŞTI

İzolasyon süresi tamamlanan ve testleri negatif çıkan Taylan Antalyalı ve ABD'den kontrolden dönen Omar Elabdellaoui, takımla birlikte çalıştı.

ARDA VE LUYINDAMA, ÖZEL PROGRAM UYGULADI

Milli takım kamplarındaki Sofiane Feghouli ve Mostafa Mohamed antrenmanda yer almadı. Hafif sakatlıkları bulunan Arda ve Luyindama, günü takımdan ayrı özel program dahilinde geçirdi.

Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla tamamladıktan sonra saat 16.00'da sponsorumuz Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla Hatay'a hareket ederek müsabaka öncesi bu kentte kampa girecek.

Kaynak: Galatasaray.Org

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2022, 22:27
YORUM EKLE