Galatasaray'da Mostafa Mohamed için flaş gelişme!

Mısır basını, Mostafa Mohamed'in Galatasaray'da devam etmeyeceğini yazdı.

Galatasaray'da Mostafa Mohamed için flaş gelişme!

Galatasaray, Mısır'ın Zamalek Kulübüyle yaptığı anlaşmayla Mustafa Muhammed'i kiralık olarak renklerine katmıştı. Mukavelede 4 milyon dolarlık satın alma opsiyonu bulunuyordu ve bu rakam, sezon sonuna kadar ödenmeliydi. Opsiyonun kullanıp kullanılmayacağıyla ilgili soru, uzun süre yanıt bulmamıştı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, buradaki belirsizliği bitirmiş ve "Mostafa Mohamed'in opsiyonunu kullanacağız." açıklamasında bulunmuştu. Ancak kadro tercihleri sonrasında işler değişmiş gibi gözüküyor.

GALATASARAY'DA DEVAM ETMEYE SICAK BAKMIYOR İDDİASI

Mısır basınındaki haberlere göre, son dönemde sürekli yedek kalan Mustafa Muhammed, yoluna Galatasaray'da devam etmeye artık sıcak bakmıyor.

Hatırlanacağı üzere daha önce de Mustafa Muhammed'in Fransa'nın Bordeaux takımına transferi direkten dönmüştü.

FIFA, OYUNCUDAN YANA

Şu anda Galatasaray Teknik Heyeti ve yönetimin kararı netleşse de bu işlerde son söz futbolcuya kalıyor. Yani Galatasaray'ın Muhammed'le anlaşmadan Zamalek'e 4 milyon dolar ödeme gibi bir şansı bulunmuyor. Çünkü futbolcu imza atmak istemezse, FIFA burada oyuncuların yanında yer alıyor.

FORVET BELİRSİZ

Bu sebeple Sarı-Kırmızılı ekibin, Zamalek'ten önce Mostafa Mohamed'i ikna etmesi gerekecek. Aksi halde yollar sezon sonunda ayrılacak. Sonrasında Zamalek'e dönecek futbolcunun da başka bir kulübe satılması bekleniyor. Bu ekibin ise yine Fransa Ligi'nden bir takım olacağı konuşuluyor.

Ancak sezonun geri kalanında Muhammed yeniden forma şansı bulursa, oyuncunun düşüncesi değişebilir. Mevcut kadroda Mbaye Diagne, Halil Dervişoğlu ve Mostafa Mohamed adeta dönüşümlü oynuyor. Bu sebeple takımın ilk forvetinin kim olduğu halen belirsiz. (Milliyet)

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2021, 13:10
YORUM EKLE