Galatasaray'da skandalı açıkladı! "Kulüp koridorlarından yumruk yumruğa kavga ediyor"

Spor Gecesi Youtube kanalında Haluk Yürekli, Galatasaray’ın gündemini değerlendirdi.

Galatasaray'da skandalı açıkladı! "Kulüp koridorlarından yumruk yumruğa kavga ediyor"

Haluk Yürekli, Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas’ın seçime gitmesi gerektiğini dile getirdi.

Yürekli, şu açıklamaları yaptı:

-YUMRUK YUMRUĞA KAVGA EDİYOR-

“Kulüp koridorunda Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri ile Başkan Danışmanı yumruk yumruğa kavga ediyor. Bir CEO yüzünden Galatasaray Kulübü Başkanı ‘Beğenmeyen S…. Gitsin’ diyor. Bu açıklamadan sonRa Rezan Epözdemir istifa ediyor, bugün vazgeçiyor. Sonra Genel Sekreter Köksal ünlü istifa ediyor. Bugün Rezan Epözdemir geri adım atıyor, Galatasaray Kulübü yeni iki üye atıyor. Yani korkunç bir durum. Bizim sitenin yönetiminde bile bunlar yaşanmaz. Koskoca Galatasaray Kulübü’nün bunları yaşıyor olması taraftara büyük haksızlık.”

-İNANILACAK GİBİ DEĞİL-

“Galatasaray’ın çok kısa sürede seçim kararı alması, gerekirse Burak Elmas’ın yönetimini değiştirmesi, yeni yönetimle tekrar aday olması benim gözümde zaruridir. Bu yönetim daha 6 ay önce geldi. İnanılacak gibi değil.”

-YAZIK, GÜNAH-

“Galatasaray’da TFF ile ilgili durum var, hakemler tarafından doğranıyor. Yazık, günah. Galatasaray taraftarı, ne Burak Elmas’ın bu duruşunu, ne Rezan Epözdemir’in iki gün önce istifa edip bugün vazgeçmesini, ne genel sekreter ile başkan danışmanının koridorda yumruk yumruğa kavgasını hak etmiyor. Zaten ligde oynanan futboldan dolayı son derece mutsuzluk var. Bir de böyle şeyler inanılacak gibi değil.”

Haber Kaynağı: Spor Gecesi Youtube

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2021, 23:08
YORUM EKLE