Galatasaray'da son dakika Yusuf Yazıcı bombası! Görüşmeyi açıkladı!

Galatasaray’da son dakika transfer gelişmesi. Galatasaray, Lille forması giyen Yusuf Yazıcı’yı transfer etmek istiyor. Mehmet Özcan, transfer görüşmesinin detaylarını açıkladı.

Galatasaray'da son dakika Yusuf Yazıcı bombası! Görüşmeyi açıkladı!

Galatasaray muhabiri Mehmet Özcan, Asist Analiz TV’de yayınlanan programda son dakika transfer bilgisi verdi.

Mehmet Özcan, Galatasaray’ın Yusuf Yazıcı’yı transfer etmek istediğini açıkladı.

Özcan’ın açıklamaları şu şekilde:

-GÜVENDİĞİM KAYNAKLARDAN ALDIĞIM BİLGİ-

Galatasaray’da Gedson Fernandes transferi dışında beni heyecanlandıran isim, güvendiğim kaynaklardan aldığım bilgi Yusuf Yazıcı. Bence özel bir transfer olur, özel bir yetenek. Yusuf, size çok gol vadeder. Galatasarayi Yusuf Yazıcı’yı istiyor. Yusuf da Galatasaray’ ı ister. Lille’de bu sezon oynayamıyor. Peprformansı düşmeye başladı ve A Milli Takım havuzundan çıkıyor.”

-TRABZONSPOR’UN İKNA EDİLMESİ LAZIM-

“Bu transfer, sadece Galatasaray ile Yusuf Yazıcı’nın anlaşmasına bağlı değil. İkna edilmesi gereken birinci taraf Trabzonspor. Çünkü Trabzonspor, Yusuf Yazıcı’yı Lille’e sattığında sözleşmesine bir madde koydu. Türkiye’de başka bir takımda forma giymesi halinde 20 milyon Euro tazminat var. Trabzonspor’un şu an ihtiyacı yok. Bakasetas’tan mükemmel bir verim alıyor. Trabzonspor’un geri isteyeceğini çok düşünmüyorum.”

-GALATASARAY, BİR AYDIR UĞRAŞIYOR-

“Galatasaray, bu transfer için bir aydır uğraşıyor. Trabzonspr’dan izn almasına bağlı ve Trabzonspor’un izin vereceğini düşünüyorum. Hem Yusuf hem de Galatasaray için güzel bir transfer olur.”

Haber Kaynağı: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2021, 18:51
YORUM EKLE