Galatasaray'daki transfer gelişmesini duyurdu! "Aldığım bilgiler o yönde"

Galatasaray, Barcelona'ya mağlup olarak Avrupa'ya veda ederken Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, önemli bilgiler aktardı.

Galatasaray'daki transfer gelişmesini duyurdu! "Aldığım bilgiler o yönde"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılı gündeme dair çok konuşulacak sözler sarf etti.

Bir futbolsever olarak Galatasaray’ın oyunundan keyif aldığını ve gurur duyduğunu söyleyen Nevzat Dindar maç bittiğinde tüm seyircinin Galatasaray’ı alkışladığını vurguladı. Galatasaray'ın şansızlığının Barcelona ile eşleşmesi olduğunu dile getiren Dindar sarı-kırmızılı takımın devreyi önde kapatmasının da farklı bir sonuç getirebileceğinden bahsetti ve bireysel performansların öne çıktığını söyledi.

"BARCELONA PENA’YI GERİ ALACAK"

Nevzat Dindar yarım sezon kiralanan kaleci Inaki Pena için ise önümüzdeki sezon Barcelona’ya geri döneceğini söyledi ve;

‘Bence Muslera üzerinden Pena’yı kıyas yapmak doğru değil ama Pena ile beraber oyununuz başka bir noktaya gitti. Galatasaray taraftarı için Muslera’nın yeri çok farklı. O başka bir seviye ama her ne kadar kalite ve tecrübe olarak Muslera önde gözükse de Pena’nın da farklı meziyetleri var. Ayağının çok iyi olması gibi. Ancak bu demek değil ki Galatasaray Muslera’dan vazgeçecek. Zaten Barcelona Pena’yı geri alacak. Güzel bir hayal olarak kalacak. Belki ileride bir fırsat olarak tekrar Galatasaray’ın karşısına çıkar. Doğru bir transfer olduğunu gösterdi. Belki o kanaldan bir transfer daha yapılabilir. Çünkü Galatasaray bir transfer yapacak."

"BERKE ÖZER DEĞERLENDİRİLİYOR"

"Fenerbahçe'de sözleşmesi biten Berke var. Galatasaray'ın yapması gereken yerli kaleci transferi. Okan’ın ismi dönüyor evet ancak Berke Özer’e bir bakmak lazım. O da değerlendiriliyor, aldığımız bilgiler de o yönde. Pena için ise gelecek sezon beklentim yok.’ dedi.

"KEREM'İ İZLEMEYE LYON GELDİ, ATLETİCO MADRİD İLGİLENİYOR"

Hem Beşiktaş hem Barcelona karşılaşmasında Kerem Aktürkoğlu’nu izlemeye gelen Avrupa scoutlarından bahseden Dindar, Kerem ile ilgili son durumu da aktardı.

"Beşiktaş karşılaşmasında Lyon scout şefi Kerem’i izlemeye geldi. Barcelona maçında ise Avrupa’nın birçok ünlü kulübünün scoutu takip etti Kerem’i. Lyon dışında Atletico Madrid’in, Premier Lig’den 2 takımın Kerem için çok ciddi şekilde devrede olduğunu biliyorum. Geçtiğimiz günlerde Luis Campos’un hazırladığı bir rapor vardı. Bu rapor, 'Kerem’in 30-35 milyondan daha düşük bir fiyata satmamalıyız' şeklinde. Xavi de basın toplantısında Kerem’den bahsetti. Piyasasının arttığını düşünüyorum. Sadece Kerem değil, Marcao ve Nelsson da bu maçları iyi değerlendirdiler.

Kaynak: Skorer

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2022, 12:45
YORUM EKLE