Galatasaray'dan Mostafa Mohamed'e flaş talep! Gerçek ortaya çıktı!

Mostafa Mohamed'in Galatasaray'daki geleceği bu ay netlik kazanacak. Başkan Burak Elmas sözleşmedeki 4 milyon dolarlık opsiyon için "Bir mektuba bakar" demişti.

Galatasaray'dan Mostafa Mohamed'e flaş talep! Gerçek ortaya çıktı!

Zamalek'ten transfer edilen Mostafa Mohamed'in, kiralık sözleşmesi ocak ayında sona eriyor.

"SÖZLEŞME GEÇERSİZDİR" İDDİASI

Fatih Terim oyuncunun takımda kalmasını istediklerini açıklamış ancak Mısır Kulübü'nün Başkanı Mortada Mansour geçtiğimiz hafta "FIFA, Galatasaray ile yapılan sözleşmeyi geçersiz sayacak. Çünkü imzalayan temsilci, yönetim kurulu üyesi değil. Yönetim kurulu üyesi ile temsilci arasında farklar var. Bu nedenle sözleşme geçersizdir. Mostafa Mohamed'in değeri 20 milyon Euro" iddiasını ortaya atmıştı.

SATIN ALMA OPSİYONU 4 MİLYON DOLAR

Galatasaray Başkanı Burak Elmas ise önceki gün gazetecilerle yaptığı toplantıda Mohamed'in takımdaki geleceğine teknik heyetin karar vereceğini söyledi ve "31 Aralık'a kadar bir mektuba bakar" ifadesini kullandı.

GALATASARAY, MENAJERİNİ DEĞİŞTİRMESİNİ İSTEDİ

Sabah'ın haberine göre; Perde arkasında ise Sarı-Kırmızılı kulüp yetkilileri, 24 yaşındaki golcüden Mısırlı menajerini değiştirmesini istedi ve bu şartlarda sözleşmedeki opsiyonun kullanılacağı mesajını verdi.

Mohamed'in durumu bu ay içinde kesinlik kazanacak. Oyuncunun Zamalek'ten satın alma opsiyonu 4 milyon dolar (yaklaşık 56 milyon TL).

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2021, 21:05
YORUM EKLE