Galatasaray'dan sert açıklama! "Bedelini öder"

Galatasaray, Süper Lig’in 21. Haftasında deplasmanda Hatayspor’a 4-2 mağlup oldu. Nihat Kırmızı, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'dan sert açıklama! "Bedelini öder"

Galatasaray Kulübü Yöneticisi Nihat Kırmızı, Hatayspor maçının ardından konuştu.

Kırmızı'nın açıklamaları şu şekilde:

"BEDELİNİ HERKES ÖDER"

Son dönemlerde gündemde çokça yer bulan hakem kararları ile ilgili konuşan Nihat Kırmızı, "Galatasaray haksızlığa uğrarsa, bunun bedelini herkes öder. Galatasaray'ın bu sezon Avrupa'ya gidemeyecek olması Türk futbolu için büyük bir kayıptır. Galatasaray, Avrupa'da olmasaydı belki Şampiyonlar Ligi'ne takım gidemeyecekti. Bu hakemlerin yaptığı Türk futbolu için büyük bir utançtır. Tüm federasyon yetkililerini göreve davet ediyoruz. Dışarıdan hiç bir kurum Galatasaray'ın içine müdahale edemez." dedi.

"GÖREVE DAVET EDİYORUM"

"Tüm federasyonu göreve davet ediyorum. Onlara bunun nedenlerini soracağız. Bizim içerideki yaptığımız yeniliklere onlar müdahale etmek istiyorsa, çok beklerler. Dışarıdan hiçbir kurum, Galatasaray'ın içine müdahale edemez." ifadelerini kullandı.

Doğa Sigorta'dan poliçe yaptıranlara Galatasaray basketbol maçları ücretsiz

"YENİ HOCAMIZA EN ÇOK FATİH HOCA DESTEK OLACAKTIR"

Fatih Terim hakkında konuşan yönetici, "Yönetim içinde çok büyük bir ayrışma yok. Fatih Hoca Galatasaray'a uzun yıllar hizmet vermiş, camianın en önemli isimlerinden biridir. Belli isimler sosyal medyadan bazı mesajlar vermeye çalışıyor. Tabii ki her fikir aynı olamaz. Bu maçı kazanmamızı en çok Fatih Hoca isterdi. Yeni hocamıza yine en çok Fatih Hoca destek olacaktır. Fatih Hoca herkesten fazla Galatasaraylı'dır." şeklinde konuştu.

"GALATASARAYLI DEĞİLDİR"

Nihat Kırmızı, "Bizimle ilgili fikir ayrılıkları varsa, bunun yerleri ve zamanı bellidir. Galatasaray'ın kötü gittiği bir dönemde sosyal medyadan daha da kötüleşmesi için çabalayan kişiler Galatasaraylı değildir." ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2022, 20:38
YORUM EKLE