Galatasaray'dan son dakika erteleme açıklaması

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Barcelona ile Perşembe günü rövanş mücadelesine çıkacak. Galatasaray Kulübü Yöneticisi Nihat Kırmızı, Beşiktaş derbisi ve Barcelona maçıyla ilgili konuştu.

Galatasaray'dan son dakika erteleme açıklaması

Galatasaray, Barcelona maçı öncesi Pazartesi günü oynanacak Beşiktaş derbisinin ertelenmesini istiyor.

Galatasaray Kulübü Yöneticisi Nihat Kırmızı, Galatasaray-Beşiktaş derbisinin ertelenmesi konusunda açıklamalarda bulundu.

Kırmızı'nın Beyaz Futbol'dan Sezgin Gelmez'e yaptığı açıklamalar şu şekilde:

-BEŞİKTAŞ İLE KONUŞACAĞIZ-

"Erteleme konusunu Beşiktaş ile de konuşacağız. Onlar istemezse yapabileceğimiz bir şey yok. Çıkar aslanlar gibi oynarız. Biz bu ertelemeyi sadece kendimiz için değil, Türk futbolu için istiyoruz"

-BELKİ MECBUREN ERTELENECEK-

"Hem saha zemininin bozulmaması, hem Barcelona rövanşına daha iyi hazır olmak hem de İstanbul'a gelemedigimiz için erteleme önemli. Belki de hava şartları böyle devam ederse mecburen maç ertelenecek" 

TURU GEÇECEĞİMİZE İNANIYORUM-

"Barcelona'da 80 bin kişiye karşı oynadık. Burada 50 bin taraftarımız olacak. 50 bin taraftarımız, 250 bin taraftar gibi bize destek verecek. Bu destekle turu geçeceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Nihat Kırmızı, daha sonra ise A Spor'a şu açıklamaları yaptı:

"TFF'ye başvurumuzu yaptık, derbinin ertelenmesini bekliyoruz. Barcelona maçı çok önemli. Önce çeyrek final, belki de finale kadar gideceğiz. Bu anlamda hem TFF hem de Beşiktaş'ın kararını bekliyoruz."

"Erteleme isteğimizi bizzat Emre Kocadağ'a ilettim. Kendisi yönetim olarak görüşeceklerini söyledi. 'Geçmişte bunlar yaşandı, şimdi de böyle olacak' bakış açısı yanlış. Yaşanan yanlışlar tekrar etmemeli. Ertelenmezse de çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceğiz."

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2022, 14:14
YORUM EKLE