Galatasaray için dev iddia! Yusuf Yazıcı...

Trabzonspor'dan rekor bedelle Lille'e transfer olan ve geçtiğimiz sezon tarihi şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Yusuf Yazıcı, Lille'den ayrılmak üzere.

Galatasaray için dev iddia! Yusuf Yazıcı...

Trabzonspor'dan 17.5 milyo Euro bedelle Lille'e transfer olan Yusuf Yazıcı, Süper Lig'e dönüyor. Fransız basını geçtiğimiz gün mili futbolcunun Lille'den ayrılma ihtimalinin olduğunu iddia etmişti. Yazıcı'nın Süper Lig devinde oynama fikrtine sıcak baktığı iddia edilirken girişimlerin başladığı ifade edildi. İşte detaylar...

FRANSA'DAN AYRILIK İDDİASI 
Fransa'nın saygın gazetelerinden L'Equipe, Lille'de forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın takımdan ayrılabileceğini iddia etmişti. "Lille rotasyonunda o kadar geriye düştü ki, bir şeyler başarmasının çok zor olduğunu düşünmeye başladı" analizini yapan L'Equipe Gazetesi, "Yaşanan bu durum sonrası, kaçınılmaz olarak takımdan ayrılmayı düşünmeye başladı" iddiasında bulundu.

LILLE BAŞKANI 'AYRILMAYA NİYETİ YOK' DEDİ AMA... 
Lille Başkanı Olivier Letang'ın "Yusuf'un ayrılmaya hiç niyeti yok. Takımdaki yerini yeniden kazanmak istiyor. Geçenlerde kendisiyle görüştüm ve ona takım için önemli olduğunu ve başarılı olana kadar satmayacağımı söyledim" ifadelerine karşın milli futbolcunun Lille'de mutsuz olduğu ve Süper Lig'e dönebileceği iddia edildi.

YAZICI İÇİN GİRİŞİMLER BAŞLADI 
Ocak ayında Lille'den ayrılmaya hazırlanan Yusuf Yazıcı için flaş bir iddia ortaya atıldı. Süper Lig devinin Yusuf Yazıcı için girişimlere başladığı kaydedildi.

GALATASARAY'A SICAK BAKIYOR 
Lille formasıyla geçtiğimiz sezon Ligue 1'de tarihi bir şampiyonluk yaşayan Yusuf Yazıcı bu sezon gözden düştü. Fransız ekibinden ayrılması beklenen Yusuf Yazıcı'nın devre arasında Galatasaray'a transfer olacağı iddia edildi. Milli futbolcunun da teknik direktör Fatih Terim faktörü sebebiyle Galatasaray'a sıcak baktığı belirtildi.

FATİH TERİM'LE ÇALIŞMAK İSTİYOR 
Lig Radyo'nun haberine göre Yusuf Yazıcı'nın menajeri, geçtiğimiz günlerde Galatasaray ile temasa geçti ve Sarı-Kırmızılılardan olumlu geri dönüş aldı. Yusuf Yazıcı'nın da kendisini ilk kez A Milli Takım'a çağıran teknik direktör Fatih Terim'le çalışmayı çok istediği belirtildi.

GALATASARAY 6 AYLIĞINA KİRALAMAK İSTİYOR 
Galatasaray'ın 6 aylığına kiralamayı düşündüğü Yusuf Yazıcı'nın sözleşmesinde Lille ile Trabzonspor arasında özel bir madde bulunuyor. Kontrata göre oyuncunun Türkiye'deki satın alma önceliği Trabzonspor'da.

ŞAMPİYONLUKTA BÜYTÜK PAY SAHİBİYDİ 
Lille'de geçtiğimiz sezon elde edilen şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Yusuf Yazıcı oynadığı 42 maçta 12 gol atıp 5 asistle yıldızlaşmıştı. Bu sezon gözden düşen Yazıcı 14 karşılaşmada 1 gol atıp 1 asist yapabildi.

YILLIK 1.2 MİLYON EURO KAZANIYOR 
Transfermarkt verilerine göre Yusuf Yazıcı'nın piyasa değeri 20 milyon Euro... Yusuf Yazıcı vergiler hariç Lille'den yıllık 1.2 milyon Euro garanti ücret kazanıyor. 

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2021, 13:29
YORUM EKLE