Galatasaray'ın forvet transferi listesindeki 3 ismi açıkladı! "Benim için sürpriz olur"

Galatasaray'ın forvet transferleri arasında bulunan Luka Jovic, Bakambu ve Aboubakar ile ilgili önemli detaylar ortaya çıktı.

Galatasaray'ın forvet transferi listesindeki 3 ismi açıkladı! "Benim için sürpriz olur"

Spor Türkiye Youtube kanalında yayınlanan programda Galatasaray yorumcusu Yakup Çınar, Galatasaray’ın transfer gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Çınar’ın aktardığı bilgiler şu şekilde:

-LUKA JOVIC İÇİN GİRİŞİMLER VAR-

“Galatasaray’ın devre arasında yapmak istediği 4 tane transfer var. Bunlardan birisi forvet. Luka Jovic ismi gündemde. Galatasaray’ı Instagram’da takibe aldı. Galatasaray’ın girişimleri var. Galatasaray, kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Aboubakar ve Bakambu isimleri de var. Aboubakar, kulübünde mutlu değil ama 3,5 milyon Euro maaş ve 1,5 milyon Euro imza parası istiyor. Bu paraları Galatasaray’ın ödeyebilecek durumu yok. Benim için sürpriz olur. Maliyeti nedeniyle Bakambu da sıkıntılı. En matıklısı Luka Jovic gibi duruyor ama Real Madrid de şu anki formundan sonra bırakır mı bilmiyorum. Luka Jovic, diğer oyuncuların maliyeti nedeniyle bir adım önde.”

-MOSTAFA MOHAMED’E SÖYLENDİ-

“Galatasaraylı yetkililer, Mostafa Mohamed’e ‘Senin bonservisini alacağız’ diyorlar. Bu bilgi, Mostafa Mohamed’e söyleniyor. Hala 3 hafta var. Şu ana kadar bir girişim olmadı. 4 milyon Dolar, onun için çok para değil. Diagne de belki devre arasında Galatasaray’dan ayrılabilir.” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2021, 12:48
YORUM EKLE