Galatasaray'ın yeni yardımcı antrenörünü açıkladı!

Galatasaray’da son dakika gelişmesi yaşandı. Galatasaray, Albert Riera ile anlaşma sağladı.

Galatasaray'ın yeni yardımcı antrenörünü açıkladı!

Galatasaray’da Domenec Torrent dönemi başlarken yardımcı antrenörler konusunda arayışlar sürüyordu.

Birçok isim gündeme gelirken flaş bir gelişme yaşandı.

ALBERT RIERA GELİŞMESİ

NutSpor’da yayınlanan ”SporTink” programında Hakan Gündoğar, Galatasaray’ın yardımcı antrenörlük için Albert Riera ile anlaşma sağladığını duyurdu.

-GALATASARAY, ALBERT RIERA İLE ANLAŞMA SAĞLADI-

"Galatasaray yönetimi, Galatasaray camiasını iyi bilen, Fatih Terim’in de yardımcılığını yapmış olan bir isimle anlaşma sağladı. Bugün de antrenmana çıkması bekleniyor. Bu isim İspanyol Albert Riera…"

-FATİH TERİM’İN YARDIMCILIĞINI YAPTI-

“Galatasaray forması giydi, 41 maçta Fatih Terim yardımcılığını yaptı. Önemli bir isim. Albert Riera, artık Galatasaray’ın teknik ekibinde.”

-GALATASARAY CAMİASINA GERİ DÖNDÜ-

“Riera, Fatih Terim’in yardımcısı olacaktı. İstanbul’a gelmişti. Ancak Fatih Terim ile yollar ayrıldı. Riera, daha sonra İstanbul’dan ayrılmadı ve Burak Elmas yönetimi iletişimi hiç koparmadı. Geçtiğimiz günlerde bir araya geldiler, başantrenör olarak teklif sundular. Riera, teklif alınca 'Fatih Terim ile görüşüp size kararımı açıklayacağım' diyor. Riera, Fatih Terim ile de görüşüp ondan icazet almış. Fatih Terim de ‘Tabii ki gitmelisin. Galatasaray'ın senin gibi Florya'yı bilen bir antrenöre ihtiyacı var. Senin orada olman çok büyük bir değer katar.' demiş.” Riera da Burak Elmas'a dönerek teklifi kabul ettiğini söylüyor. Riera, Galatasaray camiasına geri döndü." ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2022, 20:52
YORUM EKLE