Galatasaray, Roma'dan namağlup lider olarak Son 16 Turu'na gidiyor!

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi grubundan lider çıkmak için İtalya'da Lazio'nun konuğu oldu.

Galatasaray, Roma'dan namağlup lider olarak Son 16 Turu'na gidiyor!

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu son hafta maçında deplasmanda Lazio ile karşılaştı.

Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmayı İspanyol hakem Carlos del Cerro Grande yönetti.

NAMAĞLUP LİDER GALATASARAY

Karşılaşma 0-0 berabere sona ererken Galatasaray, gruptan namağlup lider olarak çıktı.

MAÇ ÖZETİ

İLK 11'LER

Lazio: Strakosha, Hysaj, Acerbi, Felipe, Marusic, Basic, Lucas Leiva, Milinkovic-Savic, Pedro, Zaccagni, Immobile

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Kerem, Feghouli, Babel, Diagne

LAZIO 0 - 0 GALATASARAY

MAÇ İSTATİSTİKLERİ:

2.DEVRE

90' Karşılaşma golsüz beraberlikle sona eriyor.

90' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Luis Alberto ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top ön direkte tehlikeli bölgeden uzaklaştırılıyor.

90' Ceza sahası içinde yaşanan karambol sonrasında topla buluşan Emre Kılınç vuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin yanından dışarı çıkıyor.

90' Maçın sonuna en az 5 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.

89' Sağ kanattan gelişen atakta Felipe Anderson'un ceza sahası içine yaptığı ortaya hareketlenen Mattia Zaccagni kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kaleci Fernando Muslera'nın kontrolünde kalıyor.

87' Kerem ve Berkan çıktı, Mohamed ve Luyindama oyuna girdi.

86' Sağ kanattan gelişen atakta aldığı kısa pasla topla buluşan Luis Alberto ceza sahası yayı içinden kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kale direğinin hemen yanından dışarı çıkıyor.

84'Sarı Kart (Galatasaray)
Emre Kılınç, Mattia Zaccagni'ye yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

76' Sarı Kart (Galatasaray)
Ömer Bayram, Luiz Felipe'ye yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

73' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Luis Alberto ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

73' Lazio'da Toma Basic çıkıyor ve yerini Luis Alberto'ya bırakıyor. Lucas Leiva çıkıyor ve yerini Danilo Cataldi'ye bırakıyor.

72' Sergej Milinkovic-Savic'in ceza sahası içinde indirdiği topla buluşan Ciro Immobile kaleye şutunu göndermek istiyor ancak savunma oyuncumuz son anda müdahalesini yapıyor ve bu top kornere gidiyor.

69' Galatasaray üçüncü oyuncu değişikliğini yapıyor. Mbaye Diagne çıkıyor ve yerini Ömer Bayram'a bırakıyor.

63' Lazio'da Pedro çıkıyor ve yerini Felipe Anderson'a bırakıyor, Elseid Hysaj çıkıyor ve yerini Manuel Lazzari'ye bırakıyor.

63'  Ryan Babel çıkıyor ve yerini Emre Kılınç'a bırakıyor, Sofiane Feghouli çıkıyor ve yerini Olimpiu Morutan'a bırakıyor.

61' Sağ kanattan Kerem Aktürkoğlu'nun ceza sahası içine yaptığı ortaya hareketlenen Mbaye Diagne kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.

56' Sol kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Toma Basic uzaklardan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kalenin yanından dışarı çıkıyor.

48' Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Patrick Van Aanholt ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

46' Hakem Carlos Del Cerro Grande ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor. İkinci yarı Lazio'lu oyuncuların vuruşuyla başlıyor.

İLK YARI İSTATİSTİKLERİ:

1.DEVRE

45' Hakem Carlos Del Cerro Grande ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. İlk yarıda herhangi bir gol sesi çıkmıyor. Taraflar beraberlikle soyunma odasına gidiyor.

45' İlk yarının sonuna en az 1 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.

44' Sol kanatta topla ilerleyen Mattia Zaccagni ceza sahası içine giriyor. Altıpas önüne pasını göndermek istiyor. Savunma oyuncularımızdan seken top Ciro Immobile'nin önüne düşüyor. Ciro Immobile bekletmeden kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kalenin yanından dışarı çıkıyor.

42' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Patrick Van Aanholt ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top ön direkte savunma oyuncuları tarafından uzaklaştırılıyor.

40' Kaleyi cepheden gören noktadan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Sergej Milinkovic-Savic kaleye sert bir şut gönderiyor ancak bu top barajdaki oyuncularımızdan geri dönüyor.

33' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Toma Basic ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topa hareketlenen savunma oyuncuları ön direkte topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

30' Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Patrick Van Aanholt ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

22' Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Toma Basic ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncularımız tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

21' Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Toma Basic ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topa hareketlenen Mattia Zaccagni kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top savunma oyuncumuza çarpıp tekrar kornere gidiyor.

20' Sağ kanatta aldığı kısa pasla topla ilerleyen Pedro ceza sahası yayı önünden kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kalenin üzerinden farklı şekilde dışarı çıkıyor.

17' Ceza sahası dışı sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Pedro ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncularımız tehlikeli bölgeden uzaklaştırılıyor.

17' Sarı Kart (Galatasaray)
Kerem Aktürkoğlu, Francesco Acerbi'ye yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

16' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Toma Basic ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

12' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Patrick Van Aanholt bu duran topu paslaşarak kullanıyor. Atılan pasla topla buluşan Kerem Aktürkoğlu kaleyi uzaktan gören noktadan şutunu gönderiyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

12' Uzaklardan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Ryan Babel kaleye şutunu göndermek istiyor ancak bu top savunma oyuncusuna çarpıp kornere gidiyor.

11' Sarı Kart (Lazio)
Luiz Felipe, Mbaye Diagne'ye yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

6' Savunma arkasına atılan pasa hareketlenen Mbaye Diagne ofsaytta kalıyor.

4' Savunma arkasına atılan pasa hareketlenen Ryan Babel ofsaytta kalıyor.

1' Hakem Carlos Del Cerro Grande maçı başlatan düdüğünü çalıyor. Galatasaray, maça başlıyor.

Haber Kaynağı: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2021, 08:07
YORUM EKLE