Galatasaray sürpriz yapabilir! 3 oyuncuya yakın takip...

Galatasaray, Romanya Ligi'nden en az üç oyuncuyu transfer için takip ettiği iddia ediliyor.

Galatasaray sürpriz yapabilir! 3 oyuncuya yakın takip...

Galatasaray'da Cicaldau ve Morutan transferinin ardından üç Rumen oyuncuyu daha takip ettiği iddia edildi. Rumen gazeteci Emanuel Roşu'nun haberine göre, sarı-kırmızılılar, Romanya Ligi'nden en az 3 oyuncuyu takip ettiği ve yakın zamanda yeni sürprizlerle karşılaşacağını ifade etti.

FORVET ADAYI ANDREI IVAN

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Ramonya'da yayınlanan ProSport gazetesi, Rumen forvet Andrei Ivan için Galatasaray'ın nabız yokladığını iddia etti. Romanya 1. Ligi takımlarından Craiova'da forma giyen 24 yaşındaki forvet Ivan ile devre arası ya da sezon sonu için anlaşma zemini aranacak.

DEĞERİ 1 MİLYON EURO

Her iki kanatta ve santrfor bölgesinde oynayabilen 24 yaşındaki oyuncu, bu sezon 11 maçta 4 gol atıp 2 asist yaptı. Ivan, 2019'da Krasnodar'dan Craiova'ya 1.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu. Güncel piyasa değeri ise 1 milyon Euro. 

CICALDAU: "Galatasaray'a Andrei Ivan'ı isterdim"

Galatasaray'a yaz ayında katılan Cicaldau, geçtiğimiz günlerde Rumen basınına açıklamalarda bulunmuştu. 24 yaşındaki oyuncu, ''Craiova'dan bir oyuncunun transferini istesem, Andrei Ivan'ı isterdim'' demişti.. (Ajansspor)

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2021, 23:07
YORUM EKLE