Galatasaray, transfer edip kiralayacak!

Galatasaray transferin son gününde de boş durmayacak. Yönetim, açılan yabancı kontenjanını Omar Elabdellaoui ile doldururken Santos'un Brezilyalı stoperi Robson Reis'in bonservisinin alınması ve sezon sonuna kadar kiralanması gündeme geldi.

Galatasaray, transfer edip kiralayacak!

Domenec Torrent takımın başına geçtikten sonra kadrosunu kaleci Pena, golcü Gomis, stoper Semih ve ön libero Pulgar'la güçlendiren Galatasaray, ara transferin son gününde bir hamle daha yapmaya hazırlanıyor.

ROBSON REIS'İ İÇİN UĞRAŞILIYOR

Fanatik'in haberine göre; Sarı-Kırmızılılar, Portekizli Futbol adamı Luis Campos tarafından önerilen Santos'un 21 yaşındaki stoperi Robson Reis'i renklerine bağlamaya çalışıyor.

TRANSFER EDİLİP KİRALANMASI GÜNDEME GELDİ

Mbaye Diagne'nin sözleşmesinin feshedilmesiyle açılan 1 kişilik kontenjan, Omar Elabdellaoui'nin kontratının aktif edilmesiyle kullanıldı. Ancak Reis'in bonservisinin alınarak, sezon sonuna kadar takımında kiralık bırakılması gündemde.

YENİ SEZON İÇİN PLAN

Torrent'in önümüzdeki sezon Marcao ve Nelsson'un yerine farklı iki stoperle yola devam etmek istediği belirtiliyor.

Reis transferine bu anlamda çok önem veriliyor. Brezilyalı oyuncunun yanı sıra sol stoper için de Waalwijk takımından Ahmed Touba'nın transferi gündemde. İki oyuncunun da maliyetinin düşük olduğu ve ciddi bir potansiyel taşıdıkları ifade ediliyor.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2022, 19:06
YORUM EKLE