Galatasaray, yıldız golcüyle anlaştı! Menajeri İstanbul'a geldi!

Galatasaray'da teknik heyet ve yönetim gözünü Ocak ayı transfer ve tescil dönemine çevirdi. Sarı-kırmızılı takımın bu doğrultuda gündemine aldığı 4 isim belli oldu.

Galatasaray, yıldız golcüyle anlaştı! Menajeri İstanbul'a geldi!

Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray, Ocak ayı transfer ve tescil dönemi için çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılı takımda teknik heyet ve yönetimin raporu doğrultusunda 4 isim için girişimler hız kazandı. Sarı-kırmızılı kurmayların bu doğrultuda kadrosuna katmak istediği 4 ismin netlik kazandığı öğrenildi. İşte Galatasaray'ın transfer etmek istediği 4 futbolcu...

OCAK DÖNEMİ İÇİN GİRİŞİMLER BAŞLADI 

Sarı-kırmızılı takımdaki uzun süredir devam eden bu kötü gidişat sonrası gözler Ocak ayı transfer ve tescil dönemine çevrildi. Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda üst üste kötü sonuçlar elde eden Galatasaray'da kurmayların devre arası döneminde kadroya gerekli takviyeleri yapacağı öğrenildi.

4 TRANSFER İÇİN KARAR VERİLDİ 

Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray'ın tüm bu gelişmeler ışığında transfer dönemi için 4 hamle yapma kararı aldığı öğrenildi. Sarı-kırmızılı kurmayların, Ocak ayında transfer etmeyi planladığı 4 isim netlik kazandı. İşte o isimler...

FORVETE PIATEK TAKVİYESİ 

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray Kulübü'nün bir süredir listesinde bulunan Krzysztof Piatek konusunda sıcak gelişmeler yaşandı. Sarı-kırmızılılar, 26 yaşındaki golcüyle anlaşma sağladı.

HERTHA BERLIN'LE TEMASA GEÇİLDİ 

Fatih Terim yönetimindeki Süper Lig devinin ilgisini geri çevirmeyen ve olumlu bakan Krzysztof Piatek'in Galatasaray'ın teklifini kabul ettiği belirtildi. Sarı-kırmızılı idarecilerin, eş zamanlı olarak Alman temsilcisiyle masaya oturduğu öğrenildi.

1.5 YILLIK KİRALAMA TEKLİFİ 

Galatasaray idarecilerinin Polonyalı golcüyü satın alma opsiyonlu kiralamak için Hertha Berlin'le büyük ölçüde el sıkıştığı belirtildi. Sarı-kırmızılıların tecrübeli futbolcuyu 1.5 yıl boyunca kiralamak istediği ifade edildi.

BİR GÖRÜŞME DAHA YAPILACAK 

Öte yandan haberin detaylarında Galatasaray'ın Krzysztof Piatek transferindeki ayrıntıları görüşmek için Hertha Berlin'le bir görüşme yapacağı daha vurgulandı. Hertha Berlin'le yapılacak görüşmede, satın alma maddesinin bir opsiyon mu yoksa zorunluluk mu olacağı, ödeme takvimi, oyuncunun maaşı gibi konuların görüşüleceği vurgulandı.

PIATEK FORMA ŞANSI BULAMIYOR 

Hertha Berlin'in büyük umutlarla kadrosuna kattığı Krzysztof Piatek bir türlü istenilen seviyede performans gösteremedi. 26 yaşındaki golcü futbolcu bu sezon 10 maçta 1 gol ve 1 asist üretti.

SOLBAKKEN HAMLESİ 

Galatasaray'daki gençleşme hamlesi Ocak ayında da devam edecek. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda 23 yaşındaki Ola Solbakken için de girişimlerin hızlandırıldığı öğrenildi.

MENAJERİ İSTANBUL'A GELDİ 

Öte yandan 23 yaşındaki genç yeteneğin menajerinin İstanbul'a geldiği ifade edildi. Sarı-kırmızılıların, yıldız futbolcunun transferi için menajeriyle görüştüğü belirtildi. Ola Solbakken için pazarlıkların devam ettiği, Bodo Glimt'in de transfer için zorluk çıkarmayacağı öğrenildi.

5 GOL VE 2 ASİST 

Bodo Glimt formasıyla bu sezon 10 resmi karşılaşmada süre bulan Ola Solbakken, bu mücadelelerde 5 gol atma başarısı gösterdi. 23 yaşındaki sağ kanat aynı süre zarfı içerisinde 2 asist üretti.

CEIDE İÇİN RESMİ TEKLİF 

Norveç'te yayın yapan TV 2'nin haberine göre Galatasaray, Rosenborg forması giyen Konradsen Ceide için resmi teklifte bulundu. Rosenborg kulübünün Galatasaray'ın teklifine henüz yanıt vermediği fakat transferin gerçekleşme ihitmalinin oldukça yüksek olduğu belirtildi. Ayrıca Adana Demirspor ve Sassuolo'nun da oyuncuyla yakından ilgilendiği aktarıldı.

GEDSON ISRARI DEVAM EDİYOR 

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in sezon başından beri transferini çok istediği Gedson Fernandes'te artık mutlu son çok yakın. Benfica, kadro dışı bıraktığı 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun sarı-kırmızılı kulüple görüşme yapmasına izin verdi.

G.SARAY'IN İLK TRANSFERİ GEDSON 

Galatasaraylı yöneticiler, Gedson'la anlaştıktan sonra Portekiz kulübüyle de mutabakata vardı. Genç oyuncunun bonservisi için uzun vadeli bir anlaşma yapılıyor. Ödeme takvimi de önümüzdeki günlerde netleşecek. Gedson Fernandes'in, Galatasaray'ın devre arasında yapacağı ilk transferlerden biri olması bekleniyor.

GEDSON 4 MAÇTA OYNADI 

Sarı-kırmızılı takımın sezon başında da kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Gedson Fernandes, bu sezon Benfica'da oldukça az süre aldı. Tecrübeli futbolcu 2021-2022 sezonunda sadece 4 maçta forma şansı buldu.
 

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2022, 20:53
YORUM EKLE