Galatasaraylı oyuncu için çarpıcı sözler! "Son kullanma tarihi bana göre geçmiş"

Galatasaray, Süper Lig’in 17. haftasında Nef Stadyumu’nda Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Osman Şenher, karşılaşmayı değerlendirdi.

Galatasaraylı oyuncu için çarpıcı sözler! "Son kullanma tarihi bana göre geçmiş"

Milliyet Gazetesi spor yazarı Osman Şenher, Galatasaray-Medipol Başakşehir maçını değerlendirdi.

"MAALESEF DEĞİŞEN HİÇBİR ŞEY YOK"

Ne yalan söyleyeyim; Galatasaray, Başakşehir’i yener ve çıkışa geçer diye düşünüyordum. Birçok futbolcudan da bu maçta patlama bekliyordum. Maalesef değişen hiçbir şey yok. Ne yalan söyleyeyim; Galatasaray, Başakşehir’i yener ve çıkışa geçer diye düşünüyordum. Birçok futbolcudan da bu maçta patlama bekliyordum. Maalesef değişen hiçbir şey yok.Tamam kabul ediyorum, yönetici kısmında sorunlar yaşanıyor, ama bu futbolcuları ilgilendirmemeli. Onların görevi, sahada çıkıp topunu oynamak... 30 milyon taraftara ızdırap çektirmeye kimsenin hakkı yok. Rakip Başakşehir... Emre Belözoğlu sistemini kurmuş.

"GALATASARAY, SAÇMA SAPAN BİR GOL DAHA YEDİ"

Takım olarak herkes yere sağlam basıyor. Fakat Galatasaray bu görüntüyü veremiyor. Evet, Diagne’nin ilk yarıda % 100 diyebileceğimiz pozisyonlarda kaçırdığı goller var. Ama ne olursa olsun bu kadronun daha çok pozisyona girip gol bulması lazım. Sarı-kırmızılıların yediği gole bakıyorum. Okaka’nın Marcao’ya yaptığı bir faul var. Peki Okaka röveşata yaparken oraya Nelsson kafasını sokamaz mıydı? Her hafta olduğu gibi Galatasaray, saçma sapan bir gol daha yedi. Marcao itiliyor ama hakem vermedi. Sen neden tedbirini almıyorsun futbolcu olarak...

'FEGHOULI'NİN SON KULLANMA TARİHİ GEÇMİŞ' 

Zaten Galatasaray hakemlerden iyi niyet beklemesin. Tolga, Kerem’in ayağını resmen tırpanlıyor. Bu pozisyona sarı kart az... Bence kırmızı olması lazımdı. Hakem ise ‘devam’ dedi. Hep aynı şeyi söylüyorum, Galatasaray her şeyini koyup hakem hatalarına rağmen galip gelecek. Bunu neden yapamıyor? Orasını ben bilemem. Bu puan kayıplarına artık kimsenin tahammülü kalmadı. Feghouli’nin son kullanma tarihi bana göre geçmiş. Artık ondan bir şey beklememek lazım.

"GALATASARAY İÇİN ÇOK ZOR GEÇECEK"

Berkan altı numarada hatalar yapıyor. Dün gece de hiç iyi değildi. Kerem, bilhassa ilk yarı takımına katkısı olmadı. Morutan, Cicaldao bir şeyler yapmaya çalıştılar, ama onlar da fazla topla buluşamadı. Başakşehir kendi yarı alanında Galatasaray’ı iyi kapattı. İki tane bek Yedlin ve Aanholt, takımına ne kadar katkı veriyorlar bilemiyorum. Sonuçta maçın hakkı beraberlikti. Galatasaray taraftarını ümitsizliğe düşürürken, Emre Belözoğlu’nun Başakşehir’i daha iyi bir görüntü verdi. Salı günü Adana Demirspor, daha sonra Antalya maçları var. Bunlar da Galatasaray için çok zor geçecek.

Osman Şenher / Milliyet

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2021, 19:14
YORUM EKLE