Gedson Fernandes transferiyle ilgili çarpıcı detayı açıkladı! "Kavga ettiler"

Galatasaray, Süper Lig’in 27. haftasında Nef Stadyumu’nda Çaykur Rizespor’u 4-2 mağlup etti. Levent Tüzemen, maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Gedson Fernandes transferiyle ilgili çarpıcı detayı açıkladı! "Kavga ettiler"

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Galatasaray-Çaykur Rizespor maçını yorumladı.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

-FERNANDES'İ ALMADIĞI İÇİN PİŞMANDIR-

"Burak Elmas, Gedson Fernandes'i almadığı için pişmandır. Bu Gedson Fernandes, Galatasaray'da birçok şeyi toparlar."

-GALATASARAY, BU İKİLİYLE ABDEST ALMAZ-

"Galatasaray'da 35 bin kişi tribüne gelmeseydi, Çaykur Rizespor'u yenemezdi. Ben sezon başından bu yana söylüyorum; Galatasaray, Taylan ve Berkan ile olmaz. Galatasaray, bu ikiliyle abdest almaz. Maç ne zaman koptu? Gomis, Babel, Feghouli girince koptu. Tecrübe de lazım."

-SEN, AYNAYA BİR SOR İSTERSEN-

"Kenarda elin cebinde, volta atarak hocalık olmaz. Taktik yok. Sen, aynaya bir sor istersen, 'Ben hocalıktan anlıyor muyum?' diye... 'Hiçbir şey bilmiyorsun' diyecek. Galatasaray, sadece oyuncuların bireysel inisiyatif almasıyla kazandı. Hocalık bir şey yok sahada. Torrent'in söyledikleriyle, sahada uygulananlar arasında dünya kadar fark var."

-BU HOCADAN HİÇ Mİ UTANMIYORSUNUZ?-

"Işıtan Gün'e de soruyorum, bunu mu getirdin? Bu hocadan hiç mi utanmıyorsunuz? Galatasaray'da oyun anlamında bir şey yok. Galatasaraylılar, maçı yüreği ağzında izledi. Bu kadar kötü orta saha olur mu? Biz kötü dedikçe, Torrent dalga geçiyor, Berkan-Taylan ile oynuyor? Pulgar'ı neden aldınız?"

-GECENİN ADAMIYDI-

"Taylan ve Berkan pozisyon almasını bilmiyorlar. Bakmadan topa vuruyorlar. Berkan, bir tane olumlu şey yaptı, van Aanholt'un önüne topu indirdi. O da golü attı, gecenin adamıydı."

-KAVGA EDİYORSUNUZ, ALMIYORSUNUZ-

"Ahmet Bulut'la kavga ediyorsunuz, Gedson Fernandes'i almıyorsunuz. Gedson Fernandes, bugün orta sahada çalım attığı adamlara, bir daha çalım attı. Galatasaray, Gedson yerine 10 milyon Euro'ya gitti, iki tane Rumen oyuncu aldı."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2022, 13:16
YORUM EKLE