"Gökdeniz Karadeniz aracı oldu, Galatasaray'dan istiyorlar"

Rus kulüpleri, Avrupa’nın ambargo koyması nedeniyle Türk futbol pazarına yöneldi. Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu da listede.

"Gökdeniz Karadeniz aracı oldu, Galatasaray'dan istiyorlar"

Ukrayna ile devam eden savaş ve ambargo nedeniyle Avrupa kulüplerinin futbolcularının ambargo nedeniyle gitmediği Rusya kulüpleri gözünü Türkiye’ye dikti.

GÖKDENİZ KARADENİZ ARACI OLUYOR

Ruslar özellikle yetenekli genç ve gelecek vadeden oyuncuların peşine düşerken yıllarca formasını giydiği Rubin Kazan’da efsaneler arasına giren Gökdeniz Karadeniz aracılığı ile futbolcu Transfer etmek istediklerini bildirdiler.

KEREM, ARDA VE ABDÜLKADİR... 

Zenit, Lokomotif Moskova, Dinamo Moskova, Spartak Moskova, Krasnodar, Ural Ekaterinburg, Soçi gibi önemli takımların scoutları ve direktörleri Türkiye liglerini yakından takip ederek oyuncu avına girerken Gökdeniz Karanediz’in de kendisi ile temasa geçen kulüplere yardımcı olduğu öğrenildi.

YAKIN TAKİBE ALINDILAR

Beşiktaş’ın golcüsü Cenk Tosun, Galatasaray’dan Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe’den Arda Güler, Emre Mor, İsmail Yüksek ve Trabzonspor’dan Abdülkadir Ömür’ün yakın takibe alındığı, bu oyuncuların maliyeti konusunda araştırma yaptıkları ifade edildi.

Kaynak: İsmail Er / Hürriyet

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2023, 08:48
YORUM EKLE