Gomis'ten maç sonu flaş sözler!

Galatasaray, Süper Lig’in 25. Haftasında Nef Stadyumu’nda Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı.

Gomis'ten maç sonu flaş sözler!

Galatasaray-Kayserispor maçının ardından sarı-kırmızılı futbolcular, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

İŞTE YAPILAN AÇIKLAMALAR:

BAFETİMBİ GOMIS: “HASTA BİR ASLAN VARMIŞ GİBİ”

"Karşımızdaki Galatasaray, hasta bir Galatasaray diyebiliriz. Hasta bir aslan varmış gibi... Galatasaray'ın büyük bir kulüp olduğunu unutmamamız lazım. Bazen olmayınca olmuyor. Son iki maçta iki beraberlik aldık ama takımın durumuna baktığımızda bir ilerleme var. Çok daha iyi oynadığımızı, çok daha agresif olduğumuzu görebiliyorum. Biz de kazanmayı istiyoruz."

BERKAN KUTLU: “ÇOK ZOR BİR DURUMDAYIZ”

“Söylenecek çok fazla bir şey yok. Çok zor bir durumdayız. Herkes durumun farkında ve çok çalışıyor. Bugün 1-0 geriye düştük. 1-1’i yakaladık. Ne yazık ki 2-1’i yakalayamadık. Çalışmaya devam edeceğiz. Herkesin çalışması, her maçı izleyip her anını analiz ederek çalışmamız lazım. Takımı bu duruma biz soktuk, bizim çıkarmamız lazım.”

MOSTAFA MOHAMED: “HİÇ KİMSE MEMNUN DEĞİL”

“Kazanmak istiyorduk. Aklımızdan beraberlik geçmiyordu. Bu durumdan futbolcular dahil kulüp içerisinde kimse mutlu değil. Hiç kimse bu durumdan memnun değil. Biz çalışıyoruz. Çok çaba sarf ediyoruz. İlerdeki haftalarda bu durumu düzeltmeye çalışacağız. Umudum çok yüksek. İnşallah yakın zamanda düzelecek.”

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2022, 22:17
YORUM EKLE