Guendouzi, maçın ardından yaşadığı hayal kırıklığını anlattı!

Galatasaray - Marsilya maçında taraftarlarımız tarafından yoğun ıslıklı protestoya maruz kalan Matteo Guendouzi maçın ardından açıklamada bulundu.

Guendouzi, maçın ardından yaşadığı hayal kırıklığını anlattı!

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray Nef Stadyumu'nda Marsilya'yı 4-2 mağlup ederken sarı-kırmızılı taraftarlar maç içerisinde Matteo Guendouzi'yi yoğun şekilde ıslıkla protesto etti.

"Bizim için çok büyük bir hayal kırıklığı oldu"

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Guendouzi, "Gruptan çıkmak için istekliydik ama olmadı. Bu yenilgi için sadece kendimizi ve ilk maçta kaçırdığımız fırsatları suçlayabiliriz. Kazanmamız gereken çok fazla maç vardı ancak bunlardan galip ayrılamadık. Bu gece bizim için çok büyük bir hayal kırıklığı oldu" dedi.

"Galatasaray'a yenilmemize neden oldu"

22 yaşındaki futbolcu, "Bu mağlubiyetin ardından hepimiz çok üzüldük ancak bundan sonra lige odaklanmalıyız. Galatasaray maçındaki yenilginin aramızdaki güç farkından dolayı olduğunu söyleyemem, bence problem bu değildi. Galatasaray'dan daha az agresiftik ancak esas olarak teknik düzeyde birçok hata yaptık. Bildiğimiz, alıştığımız gibi oynamadık bu da Galatasaray'a yenilmemize neden oldu" şeklinde konuştu.

İLK MAÇTA NE OLMUŞTU?

Guendouzi, Galatasaray ile Marsilya arasında Fransa'da oynanan ilk maçta Patrick van Aanholt ile tartışma yaşadı.

Fransız futbolcu, Nef Stadyumu'da ise maç öncesinden sonuna kadar büyük tepki gördü.

MAÇ ÖNCESİ GÜLÜYORDU

Guendouzi, maç öncesinde ise ıslıklı protesto edilince tribünlere bakarak gülerken maç sonu ise üzüntülü bir şekilde soyunma odasına gitti.

Haber Kaynağı: habesarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2021, 12:53
YORUM EKLE