Güntekin Onay'dan Fatih Terim'e övgü! "Şöyle bir şey var, açıkçası ben kızıyorum"

Güntekin Onay'dan Fatih Terim'e övgü! "Şöyle bir şey var, açıkçası ben kızıyorum"

beIN SPORTS programcısı ve yorumcusu Güntekin Onay, Teknik Direktörümüz Fatih Terim ile ilgili övgü dolu sözler kullandı.

Onay, Fatih Terim’in uluslararası arenada gördüğü saygıyı anlattı.

İşte Onay’ın yaptığı açıklamalar:

“POTANSİYEL VARSA GÜVENİR”

Fatih Terim’in genç oyunculara verdiği değeri aktaran Güntekin Onay; “2010-2011 sezonunda 20 yaşında Semih’i oynattı. Emre Çolak’ı 20 yaşında oynattı. Ozan Kabak’ı oynattı, 6 ay sonra Almanya’ya transfer oldu. Fatih hocanın böyle oyuncu kazanmaları vardır. Genç oyuncuya potansiyeli varsa eğer güvenir. Hata yapsalar da arkasında durur. Öyle bir özelliği vardır.”

“İÇİMİZDEN YETİŞEN BİR DEĞER”

Fatih Terim’in uluslararası arenadaki değerine dikkat çeken Onay; “Şöyle de bir şey var. Açıkçası ben kızıyorum. Fatih Terim, Galatasaray camiasına mal olmuş bir teknik direktör olduğu için Milli Takımı da çalıştırdı ama neticede büyük bir Galatasaraylıdır, Galatasaray Divan üyesidir. Galatasaray’da şampiyonluklar yaşamıştır, kupalar kazanmıştır. Böyle olduğu için diğer takımları tutanlar Fatih Terim’e çok hoş bakmıyor. Sevmediği için de Fatih Terim övüldüğü zaman övenlere kızıyorlar. Fatih Terim, Milano’ya gittiği zaman da saygı görüyor, Londra’ya gittiği zaman da saygı görüyor. Sarri, geçen övgüler yağdırdı. Lokomtoiv Moskova Teknik Direktörü, hayranlığını dile getirdi. Benfica Başkanı Rui Costa, övgüler yağdırdı. Mourinho, telefon açıp yaş gününü kutluyor. Uluslararası arenada inanın bizde gördüğünden daha fazla saygı görüyor. Kendi içimizden yetişen bir değer."

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2021, 16:28
YORUM EKLE