İspanyollar gerçeği gördü! Böyle duyurdular!

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray, Barcelona'ya 2-1 yenildi. Maçın ardından İspanyol basını, Barcelona ve Galatasaray hakkında ne yazdı?

İspanyollar gerçeği gördü! Böyle duyurdular!

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda Galatasaray, İspanyol devi Barcelona ile eşleşti. Dev eşleşmenin ilk maçı Camp Nou'da 0-0 berabere bitti. Nef Stadı'ndaki rövanş mücadelesinde Sarı-Kırmızlılar, Katalan ekibe 2-1 mağlup oldu. İspanyol basını, Galatasaray'dan övgü dolu sözler ile bahsederken, Çeyrek Final'e yükselen Barça için ilginç başlıklar attı.

Galatasaray'ı övmüşlerdi

Galatasaray'ın Camp Nou'dan 0-0 beraberlikle ayrılması, İspanyol basınında geniş yankı bulmuştu. Marca, "Barça zamanda geriye gidiyor’’ manşeti ile "Torent'in oyuncuları Barça'nın yaratıcı oyununu iptal etti’’ demişti.

Super Deporte ise "Barcelona ödünç verdiği Pena’yı aşamadı" manşetini kullanırken, Barcelona için "İstanbul cehenneminde kazanmak zorunda kalacak" ifadelerini kullanmıştı.

Marcao heyecanlandırdı, Pedri yakaladı

İstanbul'daki rövanşta ise Katalanlar, önce 1-0 geriye düştü. Marcao'nun kafa golü, Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı. Fakat Barcelona 19 yaşındaki Pedri ile beraberliği yakaladı. Aubameyang ise ikinci yarının başında topu Galatasaray filelerine göndererek son sözü söyleyen isim oldu.

Galatasaray galibiyeti sonrası İspanyol basını

Galatasaray'ı deplasmanda 2-1 yenerek, Çeyrek Final'e adını yazdıran Barcelona, İspanyol basınında pek coşkulu karşılanmadı.

Marca: Barcelona, acı çekerek turladı.

AS: Barcelona, Türk cehenneminden çıktı.

ESPN: Xavi'nin takımı acı çektiği maçtan galip ayrıldı. Maçın bitişini korku içinde beklediler.

L'EQIPE: Zorlu deplasmanda kazanan Barça.

Kaynak: Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2022, 11:40
YORUM EKLE