İşte Galatasaray'ın Lazio maçı muhtemel 11'i!

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi E Grubu 6. ve son haftasında deplasmanda İtalya'nın Lazio ekibiyle yapacağı maçın kamp kadrosu belli oldu.

İşte Galatasaray'ın Lazio maçı muhtemel 11'i!

Karşılaşma için Roma'ya giden sarı-kırmızılı takımda corona virüs testi pozitif çıkan Alexandru Cicaldau, sakatlığı bulunan Sasha Boey, henüz hazır olmayan Arda Turan ile UEFA'ya bildirilen listede isimleri bulunmayan Oğulcan Çağlayan, Aytaç Kara, Gustavo Assunçao ve Fatih Öztürk kamp kadrosunda yer almadı.

MUHTEMEL İLK 11:

Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Aanholt, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Morutan, Feghouli, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu.

LAZIO - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi E Grubu Lazio - Galatasaray maçı 9 Aralık Perşembe günü oynanacak. Olimpiyat Stadyumu'ndaki mücadele saat 23.00'te başlayacak ve EXXEN'den canlı yayınlanacak.

Karşılaşmada İspanya Futbol Federasyonu'ndan Del Cerro Grande düdük çalacak. Grande'nin yardımcılıklarını ise Juan Yuste ve Roberto Alonso üstlenecek.

GALATASARAY'A LİDERLİK İÇİN NE GEREKLİ?

Galatasaray, deplasmanda oynayacağı karşılaşmada mağlup olmaması halinde grubu lider olarak tamamlayacak. Sarı-kırmızılılar, gruptan lider olarak çıkması halinde doğrudan son 16 turuna kalacak.

Mağlup olup, grubu ikinci bitirmesi halinde ise Şampiyonlar Ligi'nden gelecek bir takımlar play-off'ta karşı karşıya gelecek. (NTV)

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2021, 02:03
YORUM EKLE