James Rodriguez için Galatasaray'a ciddi rakip

İtalyan medyası, Galatasaray ile anılan James Rodriguez'e Güney Amerika'dan talip olduğunu açıkladı.

James Rodriguez için Galatasaray'a ciddi rakip

Katar Ligi ekibi Al-Rayyan'da forma giyen James Rodriguez, daha önce yaptığı açıklamalarda tekrar Avrupa'da forma giymek istediğini söylemişti Rodriguez, "Başka bir yere gitmek istiyorum. Avrupa'ya geri dönmek bir seçenek. Sanırım yeterli şartlara sahibim. Burada tempomu artırıyorum. Neler olacağını göreceğiz." demişti.

Geçtiğimiz ay Mundo Deportivo'da yer alan haberde ise Rodriguez'in, Galatasaray'a transfer olma ihtimalinin olduğu yazılmış, oyuncunun Türkiye'ye gelişinin önündeki en büyük engelin ise Al-Rayyan'dan aldığı 900 bin Euro'luk aylık maaşı olduğu söylenmişti.

GALATASARAY'A CİDDİ RAKİP

Bugün İtalyan basınında çıkan haberlere göre 30 yaşındaki oyuncuya ülkesi Kolombiya'dan ciddi bir talip var. Çok zengin sahipleri olanJunior di Barranquilla takımı, iddiaya göre Rodriguez'i bonservisi ile satın almak istiyor ve Al Rayyan'ın istediği 15 milyon euro bedeli biraz indirdikleri takdirde transfere hazır.

FORMAYLA POZ VERMİŞTİ

Rodriguez dün Kolombiya Milli Takımı'nın Bolivya ile oynadığı Dünya Kupası Elemeleri maçı için ülkesine gitmiş ve Barranquilla forması ile de poz vermişti.

James Rodriguez bu sezon 14 resmi maçta 5 gol atıp 7 de asist yaptı.

Kaynak: NTV

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2022, 22:37
YORUM EKLE