Kadroya alınmayan Alpaslan Öztürk'ten flaş paylaşım

Süper Lig'in 26. haftasında yarın Göztepe'ye konuk olacak Galatasaray'da kadroya alınmayan Alpaslan Öztürk, sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı

Kadroya alınmayan Alpaslan Öztürk'ten flaş paylaşım

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında yarın Göztepe'ye konuk olacak Galatasaray kafilesi İzmir'e geldi.

Ancak kadroya alınmayan isimlerden biri olan Alpaslan Öztürk, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak tepki gösterdi. 

"Kimseden korkma"

Öztürk, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafta "Kimseden korkma." yazılı bir duvarın önünde durdu. Alpaslan Öztürk'ün bu paylaşımı kadroya alınmamasına tepki olarak yorumlandı.

Torrent kadroya almamıştı

Kasımpaşa maçında omuzundan sakatlanan Alpaslan Öztürk'ün Alanyaspor maçına yönelik taktik toplantısında Torrent'in en ince ayrıntıyı anlatırken dinlemediğini ve güldüğü İddia edilmişti. Alparslan ciddiyetsiz tavırları yüzünden de hocası tarafından Alanyaspor maçının kadrosuna alınmamıştı.

Torrent'ten özür diledi

Yaşanan kadro dışı kalma olayının ardından Alparslan Öztürk'ün teknik direktör Domenec Torrent'ten özür dilediği öğrenildi. Özür'ün ardından  Alpaslan’ın önümüzdeki haftalarda maç kadrosuna alınması bekleniyor.  

13 maçta forma giydi

Galatasaray'ın Göztepe'den sezon öncesinde kadrosuna kattığı Alpaslan Öztürk, 9 tanesi ilk 11 olmak üzere 13 maçta görev yaptı. 28 yaşındaki stoper bu maçlarda savunmadaki performansının yanı sıra 1 tane de asist yaptı.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2022, 12:20
YORUM EKLE