Katalan Gazeteci maç öncesi açıkladı! "Barcelona beklemiyordu, şaşırdı"

Katalan Gazetesi L'Esportiu'nun yazarı Sergi Hernandez, bu kez rövanşı yorumladı: "Camp Nou'da Xavi bile, yakından tanıdığı Torrent'in takımından bu seviyede organize bir defansif oyun beklemiyordu." dedi.

Katalan Gazeteci maç öncesi açıkladı! "Barcelona beklemiyordu, şaşırdı"

UEFA AVrupa Ligi son 16 turu rövanşında bu akşam oynanacak olan Galatasaray-Barcelona maçını, Katalan Gazetesi L'Esportiu'nun yazarı Sergi Hernandez değerlendirdi.

Sergi Hernandez'in açıklamaları şu şekilde:

"XAVI BİLE BEKLEMİYORDU"

"Galatasaray, tartışmasız Camp Nou'da harika bir maçı geride bıraktı. Xavi bile yakından tanıdığı Domenec Torrent'in takımından bu seviyede organize bir defansif oyun beklemiyordu. Her şeye rağmen Barça'nın kazanması gereken bir maçtı. Bence Pena, sahanın en iyi ismiydi. Konuk ekipten onun dışında Victor Nelsson'u ve Kerem Aktürkoğlu'nu özellikle çok beğendim. Geçen haftaki karşılaşma ve bu akşamki mücadele, Pena'nın kariyerini değiştirebilir."

PENA SÖZLERİ

"Pena, şimdiden gelecek sezon için Ter Stegen'i tamamlayacak bir isim olabileceğini gösterdi. 3 harika top kurtardı ve sahaya karakterini koydu."

"KEREM AKTÜRKOĞLU, BÜYÜK LİGDE OYNAR"

"Kerem ise hem yetenekli hem de saha içinde farklı şeyleri denemek konusunda son derece cesur. Kerem'in bu performansını gördükten sonra, gelecek sezon daha büyük bir ligde oynayacağından eminim."

"TARİH YAZMAK İSTEYEN BİR GALATASARAY OLACAK"

"Rövanşa gelirsek, Galatasaray'ın İstanbul'da da ilk maça benzer bir oyun anlayışıyla oynayacağını düşünüyordum. Barça ise bu kez topla daha hızlı oynayacak. Xavi, ilk maçtan sonra, 'Takımda istek konusunda eksiklik vardı' demişti. Katalan temsilcisinin bu kez çok daha konsantre şekilde sahaya çıkacağından eminim. Normal şartlarda hâlâ favori Barça. Ancak İstanbul'da onları çok zor bir atmosfer, tarih yazmak isteyen ve kendileri adına sezonun en büyük maçını oynayacak Galatasaray takımı olacak."

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2022, 19:46
YORUM EKLE