Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu ve Barış Alper Yılmaz'dan açıklamalar

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Cebelitarık'ı 6-0 yenen A Milli Takımımız, Norveç'in de Letonya karşısında puan kaybetmesiyle son maç öncesi puan tablosunda ikinci sıraya yükseldi.

Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu ve Barış Alper Yılmaz'dan açıklamalar

A Milli Futbol Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu dokuzuncu hafta maçında Cebelitarık'ı konuk etti.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan mücadeleyi A Milli Takımımız, 6-0 kazandı.

Millilere farklı galibiyeti getiren golleri Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu (2), Merih Demiral, Serdar Dursun ve Mert Müldür kaydetti.

Rakip Cebelitarık'ta Olivero 22. dakikada VAR incelemesinin ardından kırmızı kart gördü.

Bu galibiyet sonrası Ay-yıldızlılar puanını 18'e çıkararak grupta ikinci sıraya yükseldi.

Maçın ardından oyuncularımız Kerem Aktürkoğlu ve Halil Dervişoğlu, açıklamalarda bulundu.

KEREM AKTÜROĞLU:

"800. golü yeni öğrendim. Anlamlı bir gol ama önemli olan takım olarak güzel performans sergilemekti. İstediğimiz oldu, ikinciyiz. Her şey istediğimiz gibi gidiyor, inşallah daha güzel olur. Her gol çok güzeldi. Burak ağabey sağ olsun bugün bizim için oynadı, hepimize asist yaptı."

HALİL DERVİŞOĞLU:

"Takım olarak mutluyuz. Konsantremizi sürdürüyoruz, ikinciyiz. 3 gün sonra daha önemli bir maç var. İnşallah salı günü de kazanıp, ikinci ya da ilk sıradan gideriz. Bence ilk gol en güzeliydi. Avantaj bizim elimizde, 3 gün sonraki maçı da kazanırız inşallah."

BARIŞ ALPER YILMAZ:

İlk kez A Milli Takım formasını giyen Barış Alper Yılmaz ise paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bu gece tarifi mümkün olmayan duygular yaşadım, çok heyecanlı, gururlu ve mutluyum. Aldığım her sürede ülkem için elimden gelenin en iyisini yapacağım."

Haber Kaynağı: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2021, 14:42
YORUM EKLE