Kerem Aktürkoğlu'ndan ilk açıklama geldi

Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertlilerde en çok merak edilen konulardan birisi ise Kerem Aktürkoğlu'nun durumu. Yıldız futbolcudan derbi öncesi müjdeli haber geldi.

Kerem Aktürkoğlu'ndan ilk açıklama geldi

Karagümrük maçında sakatlanan ve ilk yarıda oyundan çıkmak zorunda kalan futbolcu için bir kulüp sağlık heyeti seferber olmuştu. Kulüp içerisinden alınan son bilgilere göre genç yıldız gerçekleştirilen tedaviye hızlı yanıt verdi.

Sağlık durumu olumlu ilerleyen Kerem'in derbide oynama ihtimali oldukça arttı. Galatasaray'ın en formda ismi olan oyuncuyla ilgili son karar yarın Domenec Torrent'in sağlık heyeti ve Kerem'le birlikte yapacağı toplantının ardından verilecek.

"AĞRILARIM ÇOK AZALDI"

Öte yandan Kerem, Fenerbahçe maçında forma giymeyi çok istiyor. Her gün Florya'ya sabah erkenden gelip tedavi olan başarılı futbolcunun Torrent ile yaptığı görüşmede, "Ağrılarım çok azaldı. Kendimi iyi hissediyorum. Bu zorlu karşılaşmada arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemiyorum" dediği ifade edildi.

Bu sezon oynadığı futbolla herkesi kendisine hayran bırakan Kerem Aktürkoğlu, milli maçlar dahil bu sezon tam 54 maçta forma giydi. Hem takımının en çok forma giyen hem de en çok gol atan (11) ve asist yapan (7) ismi oldu.

TALİBİ ÇOK

Kerem, özellikle Avrupa maçlarındaki performansıyla birçok kulübün radarına girerken 23 yaşındaki futbolcu Fransa'dan Marsilya, Lyon, Lille, İspanya'dan Valencia, İtalya'dan Lazio ile anılıyor.

Kaynak: Fotomaç

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2022, 00:10
YORUM EKLE