Kerem Aktürkoğlu'ndan son dakika Arda Kardeşler açıklaması

Galatasaray, Süper Lig’in 30. haftasında deplasmanında Gaziantep FK’ya 3-1 mağlup oldu. Kerem Aktürkoğlu, Arda Kardeşler ile ilgili konuştu.

Kerem Aktürkoğlu'ndan son dakika Arda Kardeşler açıklaması

Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu’na karşı sert müdahaleler yapıldı.

Maçın başına aşil tendomuna basılırken ikinci yarının da hemen başında Dijobodji'nin sert müdahalesi sonrası Kerem yerde kaldı.

Maçın hakemi Arda Kardeşler, skandal bir kararla kartlarına başvurmadı.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NDAN FLAŞ SÖZLER

Kerem Aktürkoğlu, maçın ardından yayıncı kuruluşa flaş açıklamalarda bulundu.

Aktürkoğlu’nun açıklamaları şu şekilde:

“Muhtemelen herkes görmüştür pozisyonu. Saha içerisinde, ‘birader, kardeşim’ diye bize hitap eden hakem  saha içinde pozisyonu sorduğumuz zaman 30 saniye içerisinde ’bakıldı, önüne bak’ diyerek tepki gösteriyor. Bu pozisyona nasıl bakıldığına ben çok merak ediyorum. Benim ayağım iki pozisyonda da kırılabilirdi. Ayağımın halini herkes gördü. Bunlar Galatasaray takımına olduğu zaman farklı mı değerlendiriliyor? Ne olması lazım kart çıkması için?” 

“Gaziantep takımı çok iyi mücadele etti. Onları tebrik ederim. Böyle pozisyonların ardından sıfır sarı kartla maçtan ayrıldılar. Bunları söylemek istemiyorum. Bana yakışan şeyler değil; ama birilerinin artık bir şeyler söylemesi lazım ki belki bize olan tavır değişir. Biz de her şeyi saha içerisinde yapıp mücadele ediyoruz. Hakemlerle güzel konuşuyoruz ama onlardan bize gelen tavır çok farklı. 30 saniyede VAR’a bakılıyor. Penaltı olduğu zaman 3-4 dakika pozisyon inceliyorlar. Bunlar çok şaşılacak şeyler.” 

“Milli araya gidiyoruz. Umarım milli aradan sonra galibiyet serisine başlarız.”

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2022, 17:20
YORUM EKLE