Lazio, Galatasaray maçı öncesi karışmıştı; son durumu açıkladılar!

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın İtalyan ekibi Lazio ile grup liderliği için karşı karşıya geleceği maçı 11 bin Lazio taraftarının stadyumda izleyeceği bildirildi.

Lazio, Galatasaray maçı öncesi karışmıştı; son durumu açıkladılar!

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde grup liderliği adına Lazio ile önemli bir maça çıkacak. Sarı-Kırmızılıların deplasmanda oynayacağı Lazio mücadelesi bu akşam saat 23.00'te başlayacak.

LAZIO TARAFTARLARI PROTESTO ETMİŞTİ

Karşılaşma öncesi Lazio taraftarları, bilet fiyatlarının oldukça yüksek olmasından şikayet etmiş ve çeşitli protestolar gerçekleştirmişti.

11 BİN BİLET SATILDI

İtalyan basınından Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre; şu ana kadar satılan bilet sayısının yaklaşık 11 bin civarında olduğu ifade edildi.

DİĞER 2 MAÇA GÖRE DAHA YÜKSEK

Bu rakam Lazio'nun yine Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova (5 bin 100) ve Olympique Marsilya (8 bin 300) ile oynadıkları maçta tribüne gelen kişi sayısından fazla...

LAZIO YÖNETİMİ İNDİRİME GİTTİ

Müsabaka saatine kadar sayının artmasının beklendiği ifade edilirken Lazio yönetiminden de flaş bir hamle geldi. Aynı habere göre bilet fiyatlarının protesto edilmesinin ardından yönetim, belirli oranda indirime gitti.

Kaynak: Fotomaç

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2021, 02:34
YORUM EKLE