Levent Tüzemen'den dikkat çeken sözler! "Galatasaray, bundan para kazanamaz"

Galatasaray, Süper Lig’in 14. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Levent Tüzemen'den dikkat çeken sözler! "Galatasaray, bundan para kazanamaz"

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Yeni Malatyaspor-Galatasaray maçını değerlendirdi.

Tüzemen, şu açıklamaları yaptı:

-AVRUPA'DAKİLER GİBİ OYNAMIYORLAR-

“Avrupa'daki oyunu Süper Lig'de oynamak ayıp mı demiştim ama Türkiye'deki rakipler, Avrupa'dakiler gibi oynamıyor. Sumudica'nın takımı, bugün savunma önüne dizilmiş.”

"BAL YAPMAYAN ARILAR"

“Galatasaray'ı 1985 yılından beri izliyorum. Fatih Hoca, 4 tane oyuncuyla başlamış. Berkan, Taylan, Alper, Emre Kılınç… Bal yapmayan arılar. İlk 45 dakikayı çöpe attılar. Oyuncuları kaybetmemek için değişiklik yapmadı diye düşünüyorum. Keşke yapsaydı.”

-TAYLAN'IN BÖYLE BİR ÖZELLİĞİ YOK-

“Galatasaray, Malatya'da kazanması gereken maçta 2 puan kaybetti. 3 defa defans arkasına atılması gereken topu Taylan atmadı, çünkü böyle bir özelliği yok. Berkan ve Taylan bunu verir. Daha fazlasını veremez. Oyunlarını geliştirme şansları yok. Taylan efendi bakacak, arkaya top atmayacak. Fernando olsa o topu en az 3 kere atmıştı.”

-GALATASARAY, BUNDAN PARA KAZANAMZ--

“Barış Alper sadece 45 dakika Avrupa'da düzgün oynadı. Ondan sonra ben görmedim. Tekniği yok, en ufak bir şeyde kendisini yere atıyor. Korkak bir futbolcu. Korkak futbolcu hiç sevmem. Tekmeye kafa uzatacaksın. Fatih Terim'in Adana Demirspor'a verdiği Yunus, bu Alper'den daha iyi. Gereksiz bir ücret verildi. Galatasaray, bundan para kazanamaz. Cicaldau, Kerem ve Feghouli sakat değilse 11 başlar.”

"YAZIK OLDU-

“Galatasaray sadece Avrupa'ya kenetlenip, ligi bırakamaz. Malatya'nın Galatasaray'a denk gelecek gücü yok. Yazık oldu, Galatasaray büyük bir fırsat kaçırdı.”

Haber Kaynağı: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2021, 15:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali kemal koca
Ali kemal koca - 2 yıl Önce

Yorum yapacağım diyerek saçmalıyorsun birkaç yorumunu unutmuyorum romanyadan alınan oyuncularıda çok eleştiriyordun futbol profösörüsün ya şimdi sanki eleştiren sen degilmişsinki gibi yere göge sığdıramıyorsun Belliki şu anki yönetime muhalif olmuşsun ama senide takan kimse olmadığını görünce şimdi saçmalamaya başladın...tvde spor yorumculu yapmaya çalışırken erman hocanın fikirlerine ship çıkmayı bırak veya bazen söylemiş olduğun sözlerede erman hocadan desdek arama kendi fikirlerini söyle..Futbol bilinmez bir oyun degil yediden yetmişe herkezin fikri ve bilgisinin olduğu bir spor dalı... Altmış altı yaşındayım kendimi bildim bileli galatasaraylıyım imkan verilse senden on numara fazla yorum yaparım desteksiz