Levent Tüzemen, olay iddiayı açıkladı! "Fatih Terim'den vazgeçin, her şey düzelsin!"

Sabah Gazetesi spor yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray üzerine TFF ve MHK'da oynanan oyunları değerlendirdi. Fatih Terim gerçeğini açıkladı.

Levent Tüzemen, olay iddiayı açıkladı! "Fatih Terim'den vazgeçin, her şey düzelsin!"

Galatasaray'da tartışılan bir başka konu ise TFF ile yaşanan kriz. Başkan Burak Elmas, hakem hatalarının yanı sıra TFF ve MHK cephesinde yaşananları sert bir dille eleştirmişti.

LEVENT TÜZEMEN: "TERİM'DEN VAZGEÇİN, HER ŞEY DÜZELSİN!"

Aslında TFF, MHK üzerinden G.Saray'a karşı başlattığı savaşı devam ettiriyor. TV'lerdeki hakemlerin yorumlarına bakarsak atamaların ne kadar yanlış olduğu ortaya çıkıyor.

Zekeriya Alp ve Serdar Tatlı döneminde VAR için yetersiz bulunan Bahattin Şimşek, bu sezon ilk kez VAR hakemi olarak G.Saray maçına atanıyor. O Bahattin Şimşek, verdiği ve vermediği kararlarla maçın içine ediyor.

TFF'de Fatih Terim'e öfkesi ve nefreti olan kişiler Galatasaray'ı cezalandırıyor. Ben oyuncu tercihleri konusunda Terim'in hata yaptığını söylüyorum. Bunu Elmas ve yönetimi kendi içinde değerlendirir.

Ancak TFF'deki kin güden yöneticiler, Terim'i sistem dışına itmek istiyorlar. Aynı suçlara verilen cezaların adaletsizliği bu nefreti belgeliyor.

Galatasaray'a verdikleri mesaj şu: "Fatih Terim'den vazgeçin, her şey düzelsin!" Çünkü güç bu yöneticilerde. Başkan Nihat Özdemir bunu biliyor ama maalesef müdahale edemiyor. (Sabah)

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2021, 14:42
YORUM EKLE