"Maç günü 'Halsizim, oynayamam' demiş, başka hoca ilk uçakla gönderirdi"

Galatasaray’ın Gaziantep FK deplasmanında Omar ve oynayamamış, Semih Kaya sağ bekte forma giymişti. Ümit Davala, Sacha Boey ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

"Maç günü 'Halsizim, oynayamam' demiş, başka hoca ilk uçakla gönderirdi"

NutSpor yorumcusu Ümit Davala, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

SACHA BOEY GERÇEĞİ

Ümit Davala, Gaziantep FK maçında oynamayan Sacha Boey ile ilgili flaş bir bilgiyi aktardı.

Davala’nın açıklamaları şu şekilde:

-SACHA BOEY, MAÇ GÜNÜ ‘HALSİZİM, OYNAYAMAM’ DEMİŞ-

“Galatasaray, maçtan bir gün önceki antrenmanı statta yaptı. Antrenman esnasında Omar’ın hafif bir sakatlığı oldu. Orta yaparken adelesinde ağrı oldu. Ona rağmen yine de Gaziantep’e götürüldü. Orada MR’ı çekildi ve ‘Oynayamaz’ durumda olduğu söylendi. Ligde hep Omar oynuyor, Boey yedek oluyordu. Maç günü kalkıp Sacha Boey, Omar’ın oynayamayacağını bildiği halde ‘Ben halsizim, bu maçta oynayamam’ diye hocaya karşı beyanatta bulunmuş. Halsizlik, yorgunluk, zaten herkeste var. Taylan, Berkan ve diğerleri gibi kaç tane maç üst üste oynayan da var. Halsizliğin grip gibi hafif hastalığın olsa bile sağlık ekibi takviyelerle seni oynatabilecek duruma getiriyor. Biz bu şekilde onlarca maça çıkmışızdır.”

-BİR ŞEYTANLIK SEZDİM-

“Bu konuda Boey’de bir şeytanlık sezdim. Maç günü eğer o takımı satıyorsan, 'Oynamam' diyorsan o zaman sende bir şeytanlık var. Galatasaray, sana çok acil ihtiyaç duyduğun dönemde ‘Oynayamam’ diyorsun."

-BOEY’İ İLK UÇAKLA FRANSA’YA GÖNDERİRDİ-

Orada başka hoca olsaydı Sacha Boey’i ilk uçakla Fransa’ya gönderirdi. Sen 21 yaşındasın, gençsin, bir şey elde etemişsin, bu işlere hiç girme. Hele Galatasaray’da böyle lüksün hiç yok. Oynamak için can atman gerekiyor. Sacha Boey’e hiç yakıştırmadım. Kabul edilebilir bir durum değil.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2022, 20:28
YORUM EKLE