Marcao'dan transfer cevabı! Fatih Terim'e büyük övgü...

Galatasaray'ın savunma oyuncusu Marcao, açıklamalarda bulundu.

Marcao'dan transfer cevabı! Fatih Terim'e büyük övgü...

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Marcao, beIN SPORTS'a konuştu.

İşte Marcao'nun yaptığı açıklamalar:

-Şimdiden karamsarlığa düşmemek gerek-

 "Milli takım arası iyi bir zamana denk geldi. 3 günde 1 maç oynamak ister istemez yorgunluk yaratıyor. Biz de hem dinleniyoruz hem de neleri daha iyi yapabileceğimize çalışıyoruz. Trabzonspor'un 9 puan önde olması bir avantaj ama daha çok maç var. Şimdiden karamsarlığa düşmemek gerek. Öğrenmeye aç bir takım var. Koşan, mücadele eden, devamlı üstüne koymaya çalışan bir takım var. Onun haricinde Muslera, Van Aanholt, Arda gibi tecrübelerini aktarabilen arkadaşlarımız da var."

-Çok akıllı, çok zeki, kaliteli bir futbolcu-

"Nelsson'la güzel bir uyum sağladık. Çok akıllı, çok zeki, kaliteli bir futbolcu. Bizim yakaladığımız uyum sadece bizim başarımız değil, takım arkadaşlarımızın, hocamızın bize verdiği destek sayesinde oluyor. İkimizin uyumu önemli ama bu bir takım başarısı."

-Allah, Fatih Hoca'ya yardım etsin-

"Rekabet her pozisyonda çok önemli. Takımda forma rekabeti en üst seviyede. Sağlıklı bir rekabetin takıma hep faydası olur, kazanan Galatasaray olur. Allah, Fatih Hoca'ya yardım etsin. Böyle forma rekabetlerinde karar vermek çok zorlaşıyor."

-Gruptan çıkamayacağımız yönünde çok yorum vardı-

"Avrupa'da iyi performans gösterdik, önemli puanlar topladık. Grubumuz Şampiyonlar Ligi grubu gibi. Gruptan çıkamayacağımız yönünde çok yorum vardı ama başta hocamız bizi buna inandırdı ve grupta iyi şeyler yapabileceğimize inandık."

-Kerem'le yaşadığım olay beni üzdü, pişman oldum-

"İstenmeyen bir olay yaşandı. Psikolojik olarak zor günler geçirdim ama taraftarımız bana destek verdi. Uzun bir zaman oynamadıktan sonra sahaya dönüp beni kucaklamaları beni çok mutlu etti. Kerem'le yaşadığım olay beni üzdü. Pişman oldum. Zor günler geçirdim ama bu günleri biraz daha iyi geçirmemin sebebi Fatih Hoca'ydı. Bana, yanlış ve hatalı olduğumu söyledi. ‘Bu olayı geride bırakacağız, zamana ihtiyacımız var ama desteğimiz seninle olacak.’ dedi. Fatih Terim, futbolcularına ve Florya'daki herkese bir baba gibi davranıyor. Herkese yardım ediyor. Bunu bilmek ve hissetmek çok değerli. Galatasaray'ı Galatasaray yapan, Türkiye'nin en büyük takımı yapan özelliklerden biri bu. Baştaki liderin bir baba gibi davranması. Kerem ile aramızda bir problem kalmadı. İkimiz de Galatasaray için mücadele ediyoruz."

-Transfer cevabı-

"Tek odağım Galatasaray. Burada oynamak benim için bir rüyaydı, şu anda rüyamı yaşıyorum."

-Bence dünyanın en büyük derbisi-

"Galatasaray-Fenerbahçe derbisi, bence dünyanın en büyük derbisi. Fenerbahçe'ye karşı içeride oynamak çok büyük bir avantaj olacak. Zeki oynamamız gerekecek. Maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Umarım güzel bir galibiyet alırız. Fenerbahçe maçında taraftara çok ihtiyacımız var. Onlar bizim yanımızda olursa daha iyi motive olup daha iyi oynuyoruz."

-Takımdan ayrılan arkadaşlarımızın en çok özlediği şey...-

"Florya'da en aşağıdan en yukarıya kadar inanılmaz bir aile ortamı var. Takımdan ayrılan arkadaşlarımızın en çok özlediği şey bu ortam oluyor. Her kulüpte böyle bir ortamı bulmak kolay olmuyor."

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2021, 12:58
YORUM EKLE