Mehmet Demirkol: "Anlaşma baştan böyle yapıldıysa..."

Galatasaray’da Fatih Terim dönemi resmen sona erdi. Mehmet Demirkol, yaşanan ayrılıkla ilgili düşüncelerini dile getirdi.

Mehmet Demirkol: "Anlaşma baştan böyle yapıldıysa..."

Fanatik Gazetesi yazarı Mehmet Demirkol, Galatasaray'da Fatih Terim ile yolların ayrılmasını değerlendirdi.

Demirkol'un "Terim'i tanımamak" başlıklı açıklamaları şu şekilde:

"HATA YÖNETİMİN"

Yönetim ve Terim arasında temelden bir görüş ayrılığı ortaya çıktı. Burada hata yönetimin. Çünkü başından ilişkiyi yanlış kurdular. Terim’in hayatı boyunca istediği konumu verdiler. Hatta bu konumu vaat ederek seçime girdiler.

Bundan sonra işler kötü gidince makası değiştirmek isteyen onlar oldu. Halbuki Terim’e bu yetkileri verdiğinizde hocanın bir gün ‘takım harika’, diğer gün ‘transfer istiyorum’ demesine ses etmemek gerekiyor.

"HOCAYI TANIMIYOR OLABİLİR MİSİNİZ?-

Çünkü anlaşma baştan böyle yapıldıysa makası da hoca değiştirir. Bu Süren sonrası hep böyle oldu. Hocayı yönetebiliyorsanız ne âlâ. Ama baştan yönetimi verirseniz tam vermek zorundasınız. Hoca makas değiştirdikçe yönetim ‘ya ne oluyor?’ demeye başladı… Hocayı tanımıyor olabilir misiniz?

Hocanın başkan ya da CEO olmak istemeyeceğini bilmiyor olabilir misiniz? Hoca tüm yetkileri ister ama ücretini de alır. Ve eğer hocayı sportif direktör yapıyorsanız ücretini düşürerek ya da hocaya karar verme yetkisini vermeden bunu yapabilir misiniz?

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2022, 20:03
YORUM EKLE