Mehmet Demirkol'dan dikkat çeken eleştiriler! "Bir yanlışlık ve saçmalık var"

Mehmet Demirkol, Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Mehmet Demirkol'dan dikkat çeken eleştiriler! "Bir yanlışlık ve saçmalık var"

Socrates Dergi Youtube kanalında yayınlanan programda Mehmet Demirkol, Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Demirkol, şu açıklamaları yaptı:

-SAAT ELEŞTİRİSİ-

“Maç saatleri olacak iş değil. Pazar günü saat 19:00’da maç oynamanın ne manası var? Nasıl bir prime-time saçmalığıdır. Galatasaray-Fenerbahçe, öğlen 14:00’te oynasa prime-time olmuyor mu? Bu ezberlerden çıkmamız lazım.

-LİGİN 1 NUMARALI MAÇI-

“Galatasaray-Fenerbahçe derbisi, ligin 1 numaralı maçı. Bu ligin marka olarak en üstü, en fazla taraftarı olan iki takımı, en fazla ilgi çeken ve ligin değerini belirleyen maç. Milli maç ertesine bu maç konmamalı. Burada bir yanlışlık var. Bu maç bu hafta olmaz. Adam, milli maç dönüşü Uruguay’dan falan gelecek. Boş hafta yok gibi ama bulun ağabey. Bir tane varsa oraya koyun. Saçmalık var. Bunu düzeltmemiz lazım.”

-EN BİLİNMEZ İKİ TAKIM-

“Ligin en bilinmez iki takımı. Galatasaray çok uygulanabilir, hemen hemen her takıma karşı oynayabildiği bir oyunu var ama bunu ligde hiç oynayamıyor. Oynamayı da tercih etmiyor. Fenerbahçe’de de Başkan, ‘Oyunu değiştireceğiz’ dedi.”

Haber Kaynağı: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2021, 09:02
YORUM EKLE