Mehmet Demirkol, Fatih Terim'in isteğini açıkladı

Galatasaray’da Olağanüstü Seçimli Genel Kurul gündemi yaşanıyor. Mehmet Demirkol, Fatih Terim ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Mehmet Demirkol, Fatih Terim'in isteğini açıkladı

Galatasaray’da Başkan Burak Elmas yönetimi, idari yönden ibra edilmezken seçim kararı alındı ve 30 Nisan’da Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı yapılacak.

FATİH TERİM GÜNDEMİ

Socrates Dergi Youtube kanalında yayınlanan programda Mehmet Demirkol, Fatih Terim gündemiyle ilgili düşüncelerini aktardı.

Demirkol’un açıklamaları şu şekilde:

-BAŞKAN OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM-

“Fatih Terim’den daha güçlü bir figür şu anda yok. Fatih Terim’in de başkan olacağını düşünmüyorum. Bu kongreyle uğraşmaz. Çünkü Fatih hocayı seven kadar sevmeyen de var. Herkes Fatih hocayla ilgili çok dikkatli konuşuyor ama başkan olduğun zaman o kongreye, o divana gittiğinizde perişan ederler. Fatih hoca, bunu kaldırabilir mi? Hiç zannetmiyorum. Zor bir görev.”

-SAHA KENARINDA OLMAYI HALA ÇOK İSTİYOR-

“Ben hep söylüyorum ama bana kızıyorlar. Bir Ali Sami Yen, iki de Fatih Terim’dir. Bir Metin Oktay... 3 tane efsane var. Daha ötesi ve yakını da yok. Yani bu kadar yukarı çıkmış bir figürün tartışmanın içerisine girmesini beklemem. Öyle bir şey olursa çok şaşırırım. Bir de hala sahaya kenarında olmayı çok istiyor, onu görüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2022, 12:17
YORUM EKLE