Mehmet Demirkol: "Gecenin 2’sinde telefon çalıyor"

Galatasaray’ın yardımcı antrenörlük için Francesco Farioli ile görüşme yaptığı belirtilmişti. Mehmet Demirkol, konuyla ilgili konuştu.

Mehmet Demirkol: "Gecenin 2’sinde telefon çalıyor"

Socrates Dergi Youtube kanalında yayınlanan programda Mehmet Demirkol, Farioli iddiaları ile ilgili yorumlarda bulundu.

Demirkol’un açıklamaları şu şekilde:

-HOCANIN ‘EVET’ DİYECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM-

“Fatih Terim’in isteyeceğine ihtimal vermiyorum. Hocanın ‘Evet’ diyeceğini düşünmüyorum. Haberin ne kadar doğru olduğunu da bilmiyorum. Farioli, Fatih hocanın işine yaramaz. Ne faydası olacak? Oyun kurmayı Biglia ile yaptı. Biglia’yı Fatih Terim’e ver, o da yapar. Alanyaspor’da da Bakasetas’lar vardı.”

-GECENİN 2’SİNDE TELEFON ÇALIYOR…-

“Fatih hoca, sanılanın aksine yardımcılarından çok yararlanır, hatta kanını emer. Mesela ben çok hikaye biliyorum. Gecenin 2’sinde telefon çalıyor, ‘Ne yapıyorsun?’ diye soruyor. ‘Maçı seyrediyor musun?’ diyor. Ne maçı olduğunu bilmen lazım. Hemen onun cevabını vermen lazım. Seyretmiyorsan ‘Oooo biz kimlerle çalışıyoruz?’ cevabını alırsın. Yani uyanık olman lazım."

-HERKES BUNU YAPAMAZ-

"Müfit hoca için ‘Gözü açık uyumayı icat etti’ derler. Çünkü saat 4’e kadar bir şey tartışılıyor, sabah 8’de antrenmana kalkıyor. Adam bunu yapabiliyor. Herkes bunu yapmaz. Yardımcı, yardımcılığını bilecek. O yüzden Farioli, bana olur gibi gelmiyor.” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: habersarikirmizi.com
 

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2021, 23:39
YORUM EKLE