Mısır basını duyurdu! "Galatasaray, Mohamed Magdy 'Afsha' için resmi teklif yaptı"

Mısır basını duyurdu! "Galatasaray, Mohamed Magdy 'Afsha' için resmi teklif yaptı"

Geçen sezon devre arasında Mostafa Mohamed'i Mısır'dan transfer eden sarı kırmızılılar golcü oyuncunun performansından çok memnun kalmıştı. Geçen sezona damga vuran Mohamed, bu sezona iyi başlamasa da lig devam ettikçe kendisini buldu. Galatasaray, Mohamed Mostafa ve Mohamed Elneny'den sonra bir Mısırlı oyuncuya daha kanca attı!

Devre arası transfer döneminde takıma takviye yapmak isteyen Galatasaray'da son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Sarı kırmızılılar devre arasında yine Mısır'dan bir transfer yapabilir.

Ocak transfer sezonunda kadrosunu bir orta saha ile güçlendirmek isteyen Galatasaray, rotasını Mısır'a çevirdi. Mostafa Mohamed'in bonservisini almak istediği bilinen sarı-kırmızılılar, Mısır'dan bir yıldızı daha kadrosuna katmak istiyor.

Mısır basınında yer alan bazı haberlere göre Galatasaray, El Ahly'de forma giyen 25 yaşındaki on numara oyuncusu Mohamed Magdy 'Afsha' için resmi transfer teklifini oyuncunun kulübüne iletti.

GALATASARAY'IN ÖNCELİĞİ KİRALAMA!

Haberde sarı-kırmızılıların, El Ahly'ın 10 numarası Afsha için 1.5 milyon dolarlık kiralama teklifinde bulunduğu belirtilirken sözleşmeye 3 milyon dolarlık da satın alma opsiyonunu koymak istediği ifade edildi.
Mısır temsilcisi ise başarılı oyuncusu için 6 milyon dolarlık satın alma opsiyonu maddesi için ısrarcı olurken iki kulüp arasındaki müzakerelerin devam ettiği öğrenildi.

6 Mart 1996'da Mısır'da doğan Afsha, 10 numara pozisyonunun yanında hücumda sağ ve sol kanatta da forma giyebiliyor. (Sabah)

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2021, 16:00
YORUM EKLE